CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Daniel Ioniță și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Câmpinei din partea Partidului România în Acțiune

- Politică -

Daniel Ioniță și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Câmpinei din partea Partidului România în Acțiune

În cursul zilei de duminică, 28 aprilie, la Biroul Electoral Câmpina s-a prezentat o delegație din partea Partidului România în Acțiune, care a depus dosarele cu candidaturile pentru funcțiile de primar și consilier local.

Astfel, pentru funcția de primar va candida Daniel Ioniță, președinte executiv la nivel național al acestei formațiuni politice. În vârstă de 57 ani, Daniel Ioniță a mai candidat și la alegerile locale trecute din parte Partidului Prahova în Acțiune, devenit între timp România în Acțiune.
Iată și lista pentru Consiliul Local Câmpina a acestei formațiuni politice:
1. Daniel Ioniță (57 ani, informatician)
2. Constantin Ganea (55 ani, economist)
3. Ștefan Balaș (34 ani, programator)
4. Beatrice Cîrstea (37 ani, profesor învățământ primar)
5. Marius Buruiană (54 ani, inginer)
6. Florina Dulgheru (41 ani, traducător)
7. Cristian Angheloiu (31 ani, geograf)
8. Constantin Stoica (29 ani, licențiat în științe politice)
9. Daniel Dulgheru (45 ani, tehnician dentar)
10. Elena Balea (52 ani, ambalator manual)
11. Mihail Filip (51 ani, operator CNC)
12. Niculina Proca (75 ani, inginer pensionar)
13. Ionel Bondoc (61 ani, inginer)
14. Eugenia Tudosoiu (74 ani, subinginer, pensionar)
”Împreună cu colegii mei, Constantin Ganea și Ștefan Balaș, am depus dosarele pentru candidaturile la funcția de primar și pentru Consiliul Local. Mesajul nostru este că vrem să schimbăm ceva în Câmpina, împreună. Este momentul ca profesionalismul să-și facă loc și în localitatea noastră”, a declarat Daniel Ioniță, președintele executiv la nivel național al Partidului România în Acțiune și candidatul acestei formațiuni poltice la funcția de primar, la ieșirea din Biroul Electoral.


29 Apr 2024 09:05 4994 vizualizari


Comentarii






  • 05.05.2024 23:05 Ștefan Aurel Pe când în,,consilii" vom vedea și ȚĂRANI cu palmele crăpate de muncă, Cei ce știu cu adevărat ce valoare are munca! Nu au studii înalte, dar au în simplitatea Lor atâta bună cuviință și respect pentru cuvântul dat, încât în așa ceva sunt Academicieni! Nu întotdeauna o diplomă atestă spiritul de gospodar implicat!...
  • 30.04.2024 18:11 Marius BRAVO DANE!!!! de asemenea oameni avem nevoie!!!! poti sa fi sigur de............. meul
515 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
931 vizualizari 16 May 2024 19:06 Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

În general, tinerii nu prea sunt atrași de politică. Există, însă, și excepții. Se întâmplă chiar aici, la Câmpina. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două tinere remarcabile, studente, au făcut pasul spre politică și au ales Partidul Câmpina Curată.

citeste mai mult
1307 vizualizari 15 May 2024 20:15 Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată a lansat un atac extrem de dur, în care au fost prezentate situații privind faptul că ”anumiți preoți din Câmpina propovăduiesc, pe lângă Cuvântul Domnului, și îndemnuri electorale pentru votarea unui anumit candidat la funcția de primar”.

citeste mai mult
1256 vizualizari 15 May 2024 19:24 Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată a venit în fața câmpinenilor cu un mesaj extrem de dur, în care ”un anumit candidat” este acuzat că a acordat ”stimulente financiare”, că ”3.000 cetățeni au obținut ilegal domiciliul sau viză de flotant în Câmpina”, existând chiar un caz aparte în care ”149 persoane figurează cu domiciliul la aceeași adresă”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV