Clasare pe podium pentru CS Lido Câmpina, în prima etapă a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

Pe traseul de la Ciolpani, lângă București, a avut loc sâmbătă, 10 aprilie, prima etapă a Campionatului Național de Motocros, competiție la care a fost prezenți în afara sportivilor din România și alergători din Bulgaria și Republica Moldova. Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță, a fost prezent la această primă etapă a Campionatului Național de Motocros și a obținut o clasare pe podium, pe locul al treilea, la MX1, prin Sebastian Strechioiu.

CS Lido Câmpina a avut mai mulți sportivi părezenți la diverse clase în această primă etapă a Campionatului Național. Iată și clasările sportivilor de la clubul înființat și condus de fostul mare campion Cătălin Duță:
Sebastian Strechioiu - locul 3, clasa veterani 1;
Marcel Vișoiu - locurile 4-5, la clasa veterani 1;
Bogdan Diaconu - locul 5, la clasa amatori;
Alin Pandele - locul 10, la clasa MX2 juniori;
Mihai Alexandru - locul 19, la clasa amatori.
Performanțe apreciabile pentru motocrosul câmpinean, în condițiile în care cele mai apropiate baze pentru pregătire care pot fi folosite sunt la Moreni și Ciolpani.
Următoarea etapă a Campionatului Național de Motocros este programată pentru 8 mai, pe același circuit de la Ciolpani.

6010 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1980 vizualizari
08 mai 2021 17:45

Ciprian Costache, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, locul al patrulea la aruncarea greutății într-o competiție internațională, în Bulgaria

La Ruse, în Bulgaria, a avut loc sâmbătă, 8 mai, competiția internațională de atletism ”Narodna Mladej”, la care au participat sportivi din Slovacia, Ucraina, Moldova, România și Bulgaria. Printre sportivii români prezenți la această competiție s-a aflat și Ciprian Costache - 16 ani, junior II, antrenor Mihaela Marin, sportiv legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

2852 vizualizari
20 apr. 2021 19:33

Clubul Lido Câmpina punctează și în Campionatul Național de Endurocross

În îndepărtatul județ Bihor, pe un traseu din localitatea Criștioru de Jos, a avut loc vineri, 17 aprilie 2021, prima etapă a Campionatului Național de Endurocross Extrem, competiție în care clubul câmpinean Lido este reprezentată de trei sportivi - Dorin Iamandeiu, Marius Dinu și Adrian Badea. Acest campionat este organizat de Federația Română de Motociclism.

Alte stiri recente

1535 vizualizari
09 mai 2021 11:52

Oferte speciale pentru Litoralul României și Bulgariei, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Vara bate la ușă, astfel că în condițiile speciale ale incertitudinilor determinate de pandemia de coronavirus, mulți turiști își îndreaptă atenția spre Litoralul României și Bulgariei. Venind în întâmpinarea dorinței turiștilor, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat o serie de oferte speciale, cu facilități noi și condiții cât mai bune pentru ca vacanța dumneavoastră să devină o amintire frumoasă.

2104 vizualizari
08 mai 2021 20:05

Imagini de la cititori. Natură invadată de gunoaie în spatele Școlii de Poliție din Câmpina

Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.