Cursuri și ateliere de creație pentru vârstnici, noutatea din acest an a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Câmpina

Social (Categoria articolului)

Până la 20 august, persoanele de vârstă a treia din Câmpina vor avea posobilitatea să se înscrie la un număr record de cursuri, ateliere de creație și concursuri organizate de Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Câmpina.

Toate acestea se derulează sub generosul generic al creșterii gradului de incluziune socială, prelungire a duratei de viață și îmbătrânire sănătoasă. Toate activitățile se vor desfășura începând cu 10 septembrie și până la finalul acestui an, iar înscrierile se pot face până la 20 august, la sediul CARP, de pe Strada Castenilor, nr. 4, și la referenții casieri din sucursalele CARP.
Oferta gândită pentru acest program este extrem de variată - atelier de creație pictură (instructor Ștefania Stroe), atelier de creație goblen (ambele, finalizate cu câte o expoziție cu public în apropierea Crăciunului), cerc de rezolvare și compunere rebus și integrame (instructor Gheorghe Ene), cursuri de dansuri de societate (instructor Cristian Colezea), inclusiv seri dansante, concursuri de șah, table, tenis de masă (de Ziua Persoanelor Vârstnice, 1 octombrie).
”Încercăm prin acest proeict să le oferim persoanelor vârstnice activități de incluziune și de îmbătrânire sănătoasă. Ne dorim ca prin acest proiect să creștem nivelul de bunăstare emoțională, inclusiv a nivelul de fericire, a satisfacției cu privire la viață, a stimei de sine, a sentimentului de control, a sănătății fizice, precum și a duratei de viață. De asemenea, activitățile propuse de noi au ca obiectiv și stimularea creierului prin jocuri de societate. Nu în ultimul rând, sperăm în menținerea unui nivel cât mai ridicat de participare socială la vârste înaintate, cu influențe pozitive asupra calității vieții bunăstării emoționale și a stării de sănătate pentru toți membrii asociației noastre”, ne-a declarat președintele CARP Câmpina, Marian Dulă.

2148 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2215 vizualizari
23 sept. 2022 08:12

O nouă clinică veterinară în Câmpina – ORTHOCARE MEDICAL VET. Cu profesionalism și dragoste față de animale

ORTHOCARE MEDICAL VET este o nouă clinică veterinară deschisă în Câmpina de doar câteva zile. Se află pe Strada Milcovului, la nr. 10. Dar ORTHOCARE este mai mult decât o clinică sau cabinet, cum vreți să-i spuneți. În spatele său se află o poveste frumoasă, despre doi tineri plecați din Câmpina la facultate și specializări și care acum au revenit acasă.

1870 vizualizari
22 sept. 2022 19:40

Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a participat la ”Mobility European Week”

La Grădinița cu Program Prelungit și cu Program Normal ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a avut loc miercuri, 21 septembrie 2022, o acțiune în cadrul proiectului european ”Mobility European Week”. Sunt 56 de țări participante, în care s-au desfășurat 1.223 acțiuni, iar la cele 47 de acțiuni din România doar două grădinițe au participat, una dintre ele fiind aceasta din Câmpina.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.