Din cauza vitezei, o șoferiță s-a răsturnat pe DN1, în apropierea pasajului suprateran de la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Un accident spectaculos s-a produs în această după-amiază pe DN1, chiar în apropiere de intrarea în municipiul Câmpina, dar pe sensul de mers spre Ploiești. 

Un autoturism Renault Symbol, cu numărul de înmatriculare BC-33-SDC, condus de o femeie, s-a răsturnat, asta după ce a lovit mai întâi de un cap de pod de pe DN1, sub pasajul suprateran de la Câmpina (km 89+700 m). Din primele cercetări a reieșit că femeia avea viteză și a pierdut controlul volanului în momentul în care a atins capul de pod. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție, ISU și Ambulanță. Șoferița nu are răni care să-i pună viața în pericol. I s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, apoi a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpina. În spatele autoturismului Renault circula o altă mașină în care se aflau fiul și soțul femeii implicate în accident. Practic, mergeau cu toții la București, la un spital unde soțului șoferiței urma să i se introducă o tijă în picior, bărbatul având o fractură de femur. Cei doi din mașina din spate au văzut cum s-a petrecut accidentul, fără să poată interveni în vreun fel. Pentru toți trei, șocul a fost foarte puternic. 

13419 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3155 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.