CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

PNL a depus la BEC dosarele candidaților la Primăria și Consiliul Local Câmpina. Alin Moldoveanu este candidatul PNL la funcția de primar

- Politică -

PNL a depus la BEC dosarele candidaților la Primăria și Consiliul Local Câmpina. Alin Moldoveanu este candidatul PNL la funcția de primar

PNL a depus sâmbătă, 27 aprilie, dosarele candidaților pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Alin Moldoveanu, actualul primar, va candida din partea PNL pentru un nou mandat.

Alin Moldoveanu a venit la Biroul Electoral alături de președintele organizației locale, Alexandru Vane, de mai mulți candidați de pe lista pentru Consiliul Local, dar și de mai mulți susținători, printre care și Georgeta Popescu, campioana la bob.
Iată lista PNL pentru Consiliul Local Câmpina:
1. Alin Moldoveanu (53 ani, manager)
2. Dan Nica (62 ani, medic)
3. Costel Filip (48 ani, economist)
4. Florin Marcu (52 ani, economist)
5. Noemi Ionescu (46 ani, jurist)
6. Iuliana Zamfirescu Burloiu (28 ani, manager)
7. Gena Preda (69 ani, asistent medical, pensionară)
8. Vasile Androne (52 ani, inginer)
9. Valentin Negoiță (56 ani, antrenor)
10. Gabriel Dima (64 ani, ofițer MAI pensionar)
11. Mircea Bucur (31 ani, farmacist)
12. Marian Crețu (53 ani, pensionar MAI)
13. Ioana Telegdi (45 ani, psiholog)
14. Alexandra Șerbănescu (25 ani, asistent medical)
15. Mihai Lăcătuș (46 ani, antreprenor)
16. Anamaria Sumedrea (46 ani, economist)
17. Rodica Sazuleac (58 ani, administrator)
18. Loredana Miclea (53 ani, profesor)
19. Ramona Bădulescu (51 ani, asistent medical)
20. Ionelia Rapolți (53 ani, economist)
21. Valentina Palade (47 ani, economist)
22. Gabriel Pleșa (44 ani, manager)
23. Felicia Nicolaescu (51 ani, asistent medical)
24. Ion Niță (67 ani, inginer)
PNL a prezentat la BEC candidaturile la funcția de primar și pentru Consiliul Local alături de dosare voluminoase cu 3.546 semnături de susținere pentru candidatura la funcția de primar și 3.307 semnături de susținere pentru candidați la funcția de consilier local.
După depunerea dosarelor, Alin Moldoveanu, primarul în exercițiu și candidat pentru un nou mandat, ne-a declarat: ”Mi-am depus dosarul de candidat pentru un nou mandat de primar al municipiului Câmpina. Trebuie să continuăm să dezvoltăm Câmpina! Câmpina liberă, ieșită de sub stăpânire! Am multe proiecte pe care vreau să le duc la capăt. În urmă cu aproape patru ani, am pornit la un drum despre care știam că va fi greu. Am găsit un oraș cu fondurile europene blocate, cu datorii mari la bănci, cu bani puțini pentru lucrări și cu nevoi uriașe în toate domeniile. 
Am deblocat fondurile europene, am realizat și depus noi proiecte. Am adus Câmpinei, în acest mandat, fonduri extrabugetare de zeci de milioane euro. Mai am mult de treabă și vreau să fac treabă în continuare, alături de echipa mea din PNL, alături de un Consiliu Local dedicat Câmpinei, nu altor interese. Un Consiliu Local care să voteze bugetul Câmpinei, format din oameni conștienți că acest buget include căldura pentru copii în școli, căldura pentru pacienții din spitale, bursele elevilor, iluminatul public, cheltuielile curente de la școli, spitale, creșă, centru social, investițiile în infrastructură, sănătate, învățământ și multe altele, care nu au fost votate până în prezent de anumite partide care sunt în consiliu doar pe interes. Bugetul orașului trebuie să fie mai presus de orice comandă politică!", a spus Alin Moldoveanu la ieșirea de la Biroul Electoral.


27 Apr 2024 23:06 2863 vizualizari


Comentarii






525 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
941 vizualizari 16 May 2024 19:06 Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

În general, tinerii nu prea sunt atrași de politică. Există, însă, și excepții. Se întâmplă chiar aici, la Câmpina. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două tinere remarcabile, studente, au făcut pasul spre politică și au ales Partidul Câmpina Curată.

citeste mai mult
1309 vizualizari 15 May 2024 20:15 Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată a lansat un atac extrem de dur, în care au fost prezentate situații privind faptul că ”anumiți preoți din Câmpina propovăduiesc, pe lângă Cuvântul Domnului, și îndemnuri electorale pentru votarea unui anumit candidat la funcția de primar”.

citeste mai mult
1258 vizualizari 15 May 2024 19:24 Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată a venit în fața câmpinenilor cu un mesaj extrem de dur, în care ”un anumit candidat” este acuzat că a acordat ”stimulente financiare”, că ”3.000 cetățeni au obținut ilegal domiciliul sau viză de flotant în Câmpina”, existând chiar un caz aparte în care ”149 persoane figurează cu domiciliul la aceeași adresă”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV