În continuare sunt cozi interminabile la Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova

Social (Categoria articolului)

Sute de persoane stau zi de zi la cozi interminabile pentru a-și înmatricula mașinile, pentru a obține numerele provizorii la autoturisme sau pentru a depune actele în vederea obținerii permisului de conducere. Sunt situații în care, din cauza aglomerației, oamenii nu reușesc să ajungă la ghișee și sunt nevoiți să revină în zilele următoare. 

La Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova vin persoane din tot județul. Imaginile video ne-au fost trimise de un câmpinean revoltat de situația întâlnită la acest serviciu public, unde a stat la coadă câteva ore bune și tot nu a reușit să-și rezolve problema. Așa a fost toată vara, aglomerație și oameni nemulțumiți. Pentru a veni cumva în sprijinul cetățenilor, Prefectura Prahova a luat câteva măsuri: salariații Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule nu mai au pauze de masă, concediile de odihnă au fost reduse, au fost reparate aparatele de aer condiționat, s-au făcut demersuri pentru ocuparea tuturor posturilor vacante. Prefectura a trimis o adresă Direcției Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule din cadrul Ministerului Administrației și Internelor, solicitând completarea schemei de personal de la Prahova cu încă trei salariați pentru ca activitatea să se desfășoare ceva mai fluent. Dar chiar și în aceste condiții, la ghișee sunt în continuare cozi uriașe.

6571 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.

Alte stiri recente

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.