În continuare sunt cozi interminabile la Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova

Social (Categoria articolului)

Sute de persoane stau zi de zi la cozi interminabile pentru a-și înmatricula mașinile, pentru a obține numerele provizorii la autoturisme sau pentru a depune actele în vederea obținerii permisului de conducere. Sunt situații în care, din cauza aglomerației, oamenii nu reușesc să ajungă la ghișee și sunt nevoiți să revină în zilele următoare. 

La Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova vin persoane din tot județul. Imaginile video ne-au fost trimise de un câmpinean revoltat de situația întâlnită la acest serviciu public, unde a stat la coadă câteva ore bune și tot nu a reușit să-și rezolve problema. Așa a fost toată vara, aglomerație și oameni nemulțumiți. Pentru a veni cumva în sprijinul cetățenilor, Prefectura Prahova a luat câteva măsuri: salariații Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule nu mai au pauze de masă, concediile de odihnă au fost reduse, au fost reparate aparatele de aer condiționat, s-au făcut demersuri pentru ocuparea tuturor posturilor vacante. Prefectura a trimis o adresă Direcției Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule din cadrul Ministerului Administrației și Internelor, solicitând completarea schemei de personal de la Prahova cu încă trei salariați pentru ca activitatea să se desfășoare ceva mai fluent. Dar chiar și în aceste condiții, la ghișee sunt în continuare cozi uriașe.

6650 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1901 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2407 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

52 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1364 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.