Duminică, la sala "Grigorescu" au loc preselecţii la baschet pentru CSU Ploieşti

Sport (Categoria articolului)

Duminică, 27 martie, începând cu ora 10.00, la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolaae Grigorescu" din Câmpina vor avea loc primele preselecţii ale unui proiect ambiţios, de extindere a fenomenului CSU Ploieşti, în colaborare cu Asesoft Junior, şi în municipiul Câmpina.

În condiţiile în care Câmpina este extrem de slab reprezentată la nivel sportiv şi sunt foarte puţini cei care face ceva cu adevărat pentru sport, o iniţiativă apreciabilă a venit din partea Clubului Sportiv Universitar (CSU) Ploieşti, care în colaborare cu Asesoft Junior, derulează unul dintre cele mai de succes programe de baschet la nivel de copii şi juniori. De la începutul lunii aprilie se va începe activitatea în mod efectiv, la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu", oficialii clubului ploieştean având convingerea că este nevoie de un astfel de proiect în Câmpina, fiind copii talentaţi, dornici de performanţă în baschet. Iar primul pas este preselecţia, antrenorii ploieşteni aştepându-i pe toţi copiii dornici să practice baschetul duminică, 27 martie, la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu" cu începere de la ora 10.00 (pentru juniorii născuţi în anii 2005-2006) şi de la ora 11.00 (pentru cei născuţi după 2007).
În proiectul derulat de CSU Ploieşti în colaborare cu Asesoft Junior pentru Câmpina, după realizarea unor loturi, ar urma înscrierea echipelor în competiţiile naţionale juvenile, astfel încât Câmpina să revină pe harta baschetului naţional.

4894 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • adam 26.03.2016 08:07 Adevaratul motiv al venirii celor de la CSu ploiesti il reprezinta..foamea de bani. intreb: de ce nu au venit atunci cand Asesoft Ploiesti era un nume in baschetul romanesc? raspunsul e simplu: aveau bani. Acum nu mai au. Ploiestiul e saturat de cluburi private. In alta ordine de idei...proiectul Asesoft junior..a luat sfarsit odata cu asesosft ploiesti...o simpla vizita pe site-ul lor...si veti vedea. De ce se lauda cu Asesoft Junior???? daca acesta nu mai exista? chiar asa de prosti ne cred???
  • Eva 26.03.2016 12:13 D-aia nu mai avem nici un fel de sport in Campina! Cum vine cineva sa faca ceva in sportul campinean, ca de ce a venit, ca stiu unii si altii ca de ce au venit de fapt, tot felul de prostii! Foarte bine ca mai vine cineva si in orasul asta prafuit! Daca ar veni un investitor si in domeniul economic, tot asa l-am trata - ca vine de foame?! Haideti sa ii oferim posibilitatea sa vedem ce poate face, daca vrea cu adevarat sa faca ceva, daca da dovada de buna credinta si abia apoi sa incepem sa aruncam cu pietre! Iar pe autorul comentariului anterior, as vrea sa il intreb ce a facut el pentru sportul campinean?
  • sarpele 26.03.2016 20:02 Adam, daca esti din Campina esti ... Daca taceai era mai bine. Da un google: Asesoft Campina si ai sa vezi ca au fost in 2013. Intreaba-l pe Mugurel sa vezi cum a fost. In rest nu am cunostinte dar vad pe paginea lor de facebook ca inca se descurca bine, vorbind de cei mici.
  • adam 27.03.2016 10:04 Pentru Eva: ai dreptate..in Campina nu mai exista sport si cei vinovati pentru asat...suntem noi Campinenii. Si pentru a iesi din aceasta stuatie trebuie sa facem noi..Campinenii ceva...nu sa asteptam venirea marilor baschetbalisti din ploiesti. Sti tu oare ca primaria Campina a infintat Clubul Sportiv Campina, cu sectii de baschet, handbal, fotbal, atletism ....sti ca Primaria Campina nu a dat telefoane la directorii de scoli, asa cum au procedat cei din ploiesti? Cu ce drept..vii tu din ploiesti...in campina...sa dai telefoane la directorii de scoli?
  • adam 27.03.2016 10:10 Pentru Sarpele: am cautat asesoft campina....n-au fost in 2013...in 2012 da...a fost un meci amical intre o parte din lotul asesoftului la acea vreme vs lotul nicolae grigorescu ( liceeni ). nici o legatura cu grupe de copii...interes pentru baschetul campinean..etc. au venit invitati de catre guran virgil cei de la asesoft...actiune de imagine.
  • Eva 28.03.2016 09:36 Adam - ori ai o problema personală cu cei de la Ploiești, ori... Nu știu ce sa mai cred! Asta cu CS Campina te rog sa o spui altora. E evident ca acest club nu este înființat decât pentru campanie si pentru a sifona Fratila, Tiseanu si alții de teapa lor niște milioane din buzunarele noastre. Si de ce te deranjează dacă vine cineva din alt oraș sa facă sport la noi? Cand a venit Fortuna in oraș, nu am auzit pe nimeni atât de supărat. Ca principiu, e același lucru!
  • adam 28.03.2016 17:02 Pentru Eva: nimic personal cu cei de la Ploiesti. Cu CSC ai dreptate. Ce facem noi, campinenii, pentru dezvoltarea sportului in municipiu? Mai nimic... Vin altii sa ne educe?

Sport

2509 vizualizari
24 aug. 2019 19:52

Liga A Prahova, etapa a 2-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a doua din Liga A, cu partida dintre Petrolul 95 Ploiești și AFC Brebu. Sâmbătă dimineață a avut loc un al doilea joc, la Văleni, după-amiază având loc alte trei jocuri ale acestei etape, care se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul actualizat:

2408 vizualizari
22 aug. 2019 09:04

Antrenoarea Mihaela Marin și sportivii Andreea Lungu și Marius Vasile, despre cel mai bun sezon al atletismului câmpinean

2019 va rămâne un an de referință pentru atletismul câmpinean, în contextul în care doi dintre sportivii CSS "Constantin Istrati" au obținut rezultate remarcabile la competițiile naționale și au participat cu regularitate la competiții internaționale, reprezentând România. Este vorba de Andrea Lungu (în proba de aruncarea discului) și Marius Vasile (aruncarea greutății), componenți ai lotului național și o adevărată mândrie pentru Câmpina. La competițiile internaționale la care au participat și la care au obținut rezultate foarte bune, cei doi sportivi au fost însoțiți de antrenoarea Mihaela Marin. În această "formație" de trei i-am invitat să ne povestească despre anul competițional 2019, despre concursurile internaționale la care au participat, despre sentimentul de a fi component al lotului României.

Alte stiri recente

2008 vizualizari
24 aug. 2019 13:45

Slăbire și întinerire, la Fabrica de Frumusețe din Câmpina, cu o tehnologie revoluționară

Încă din primul moment ale existenței sale, Fabrica de Frumusețe din Câmpina și-a propus să fie mai mult decât un simplu salon de înfrumusețare. A fost gândit și creat ca un loc în care visele să devină realitate și s-a reușit acest lucru datorită echipei de profesioniști, produselor de top și aparaturii de ultimă generație. Iar Fabrica de Frumusețe nu încetează să ne surprindă. Din 22 august 2019, aici se oferă servicii de remodelare corporală și rejuvenare facială, adică slăbire și întinerire cu o tehnologie revoluționară.

2310 vizualizari
24 aug. 2019 10:48

Dezbaterea publică pe tema tarifelor la gunoi a lămurit parțial problema colectării selective în Câmpina

Cu o săptămână înaintea ședinței Consiliului Local, Primăria Câmpina a organizat o dezbatere publică asupra proiectului de hotărâre privind modificarea tarifelor utilizatorului de salubrizare, Floricon Salub. Din partea societății civile au participat doar Simona și Marius Stoica, reprezentând Asociația ”Câmpina Civică”, în vreme ce administrația locală a fost reprezentată de primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi, administratorul public Remus Bădulescu, secretarul Elena Moldoveanu, directorul Direcției Economice - Alice Tudorache și consilierii locali Monica Clinciu, Constantin Cândea și Florin Frățilă. De asemenea, a fost prezent Florin Constantinescu, administratorul operatorului de salubritate din Câmpina.