Duminică, la sala "Grigorescu" au loc preselecţii la baschet pentru CSU Ploieşti

Sport (Categoria articolului)

Duminică, 27 martie, începând cu ora 10.00, la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolaae Grigorescu" din Câmpina vor avea loc primele preselecţii ale unui proiect ambiţios, de extindere a fenomenului CSU Ploieşti, în colaborare cu Asesoft Junior, şi în municipiul Câmpina.

În condiţiile în care Câmpina este extrem de slab reprezentată la nivel sportiv şi sunt foarte puţini cei care face ceva cu adevărat pentru sport, o iniţiativă apreciabilă a venit din partea Clubului Sportiv Universitar (CSU) Ploieşti, care în colaborare cu Asesoft Junior, derulează unul dintre cele mai de succes programe de baschet la nivel de copii şi juniori. De la începutul lunii aprilie se va începe activitatea în mod efectiv, la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu", oficialii clubului ploieştean având convingerea că este nevoie de un astfel de proiect în Câmpina, fiind copii talentaţi, dornici de performanţă în baschet. Iar primul pas este preselecţia, antrenorii ploieşteni aştepându-i pe toţi copiii dornici să practice baschetul duminică, 27 martie, la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu" cu începere de la ora 10.00 (pentru juniorii născuţi în anii 2005-2006) şi de la ora 11.00 (pentru cei născuţi după 2007).
În proiectul derulat de CSU Ploieşti în colaborare cu Asesoft Junior pentru Câmpina, după realizarea unor loturi, ar urma înscrierea echipelor în competiţiile naţionale juvenile, astfel încât Câmpina să revină pe harta baschetului naţional.

4801 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • adam 26.03.2016 08:07 Adevaratul motiv al venirii celor de la CSu ploiesti il reprezinta..foamea de bani. intreb: de ce nu au venit atunci cand Asesoft Ploiesti era un nume in baschetul romanesc? raspunsul e simplu: aveau bani. Acum nu mai au. Ploiestiul e saturat de cluburi private. In alta ordine de idei...proiectul Asesoft junior..a luat sfarsit odata cu asesosft ploiesti...o simpla vizita pe site-ul lor...si veti vedea. De ce se lauda cu Asesoft Junior???? daca acesta nu mai exista? chiar asa de prosti ne cred???
  • Eva 26.03.2016 12:13 D-aia nu mai avem nici un fel de sport in Campina! Cum vine cineva sa faca ceva in sportul campinean, ca de ce a venit, ca stiu unii si altii ca de ce au venit de fapt, tot felul de prostii! Foarte bine ca mai vine cineva si in orasul asta prafuit! Daca ar veni un investitor si in domeniul economic, tot asa l-am trata - ca vine de foame?! Haideti sa ii oferim posibilitatea sa vedem ce poate face, daca vrea cu adevarat sa faca ceva, daca da dovada de buna credinta si abia apoi sa incepem sa aruncam cu pietre! Iar pe autorul comentariului anterior, as vrea sa il intreb ce a facut el pentru sportul campinean?
  • sarpele 26.03.2016 20:02 Adam, daca esti din Campina esti ... Daca taceai era mai bine. Da un google: Asesoft Campina si ai sa vezi ca au fost in 2013. Intreaba-l pe Mugurel sa vezi cum a fost. In rest nu am cunostinte dar vad pe paginea lor de facebook ca inca se descurca bine, vorbind de cei mici.
  • adam 27.03.2016 10:04 Pentru Eva: ai dreptate..in Campina nu mai exista sport si cei vinovati pentru asat...suntem noi Campinenii. Si pentru a iesi din aceasta stuatie trebuie sa facem noi..Campinenii ceva...nu sa asteptam venirea marilor baschetbalisti din ploiesti. Sti tu oare ca primaria Campina a infintat Clubul Sportiv Campina, cu sectii de baschet, handbal, fotbal, atletism ....sti ca Primaria Campina nu a dat telefoane la directorii de scoli, asa cum au procedat cei din ploiesti? Cu ce drept..vii tu din ploiesti...in campina...sa dai telefoane la directorii de scoli?
  • adam 27.03.2016 10:10 Pentru Sarpele: am cautat asesoft campina....n-au fost in 2013...in 2012 da...a fost un meci amical intre o parte din lotul asesoftului la acea vreme vs lotul nicolae grigorescu ( liceeni ). nici o legatura cu grupe de copii...interes pentru baschetul campinean..etc. au venit invitati de catre guran virgil cei de la asesoft...actiune de imagine.
  • Eva 28.03.2016 09:36 Adam - ori ai o problema personală cu cei de la Ploiești, ori... Nu știu ce sa mai cred! Asta cu CS Campina te rog sa o spui altora. E evident ca acest club nu este înființat decât pentru campanie si pentru a sifona Fratila, Tiseanu si alții de teapa lor niște milioane din buzunarele noastre. Si de ce te deranjează dacă vine cineva din alt oraș sa facă sport la noi? Cand a venit Fortuna in oraș, nu am auzit pe nimeni atât de supărat. Ca principiu, e același lucru!
  • adam 28.03.2016 17:02 Pentru Eva: nimic personal cu cei de la Ploiesti. Cu CSC ai dreptate. Ce facem noi, campinenii, pentru dezvoltarea sportului in municipiu? Mai nimic... Vin altii sa ne educe?

Sport

2945 vizualizari
17 feb. 2019 12:19

Aiko Câmpina s-a întors cu 17 medalii de la Cupa Dojo, la arte marțiale

În Sala Apollo din București a avut loc sâmbătă, 16 februarie, Cupa Dojo, la arte marțiale, prima competiție din anul 2019 pentru sportivii de la CS Aiko Câmpina, antrenați de Gabriel Timofte. Sportivii câmpineni s-au întors de la București cu o salbă de 17 medalii - 9 de aur, 7 de argint și una de bronz.

5225 vizualizari
01 feb. 2019 20:14

Andreea Lungu și Marius Vasile (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), din nou pe prima treaptă a podiumului

În zilele de 1 și 2 februarie, la București, în sala "Lia Manoliu" are loc prima etapă a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru juniori II și III. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina au avut o comportare meritorie, cele mai bune performanțe fiind înregistrate de Andreea Lungu și Marius Vasile, care au urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Alte stiri recente

3588 vizualizari
18 feb. 2019 21:50

A încetat din viață Dan Ștefan Chițu, maestru emerit al sportului, multiplu campion național și balcanic la motocros

O seară tristă pentru sport, o seară tristă pentru Câmpina. Ne-a părăsit pentru totdeauna Dan Ștefan Chițu, unul dintre marii campioni ai României la motocros, maestru emerit al sportului, fost antrenor al lotului național de motocros și, mai târziu, patron al echipei de fotbal Poiana Câmpina. Dan Chițu a încetat din viață în această seară, după o grea suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

2021 vizualizari
18 feb. 2019 18:42

Din nou despre Soldatul câmpinean, evaluat la 22.600 lei și mutat dintr-un parc în altul cu 184.794 lei

O sumă foarte mare (de aproape 185.000 lei) și o vorbă neinspirată (“am semnat ca primarul”), spusă probabil într-unul dintre rarele momente de sinceritate absolută ale primarului Horia Tiseanu, au declanșat scandalul din jurul mutării Monumentului Eroilor Câmpineni din Războiul de Întregire Națională. Soldatul cel greu încercat de-a lungul timpului. Deși s-a vorbit și s-a scris mult pe marginea acestui subiect, mai sunt câteva lucruri care ar trebui subliniate, unele chiar clarificate. Monumentul a fost realizat în anul 1925, la cererea Primăriei Câmpina, de către sculptorul Gheorghe Tudor din Breaza. A costat 250.000 lei. Astăzi, la aproape un secol de la realizarea ei, statuia - monument de for public - are o valoare de inventar de 22.600 lei, potrivit unui raport de evaluare comandat de Primărie.