A fost amenajat drumul de-a lungul râului Doftana între podul de la Zorile și fosta rampă de gunoi, pentru a se ocoli Calea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, pe drumul de pământ care leagă podul de la Zorile, la ieșirea din Câmpina spre Telega, de zona fostei rampe de gunoi, de-a lungul râului Doftana, s-au desfășurat lucrări de amenajare. Această porțiune a început să fie folosită tot mai des de conducătorii auto, având în vedere că o porțiune din Calea Doftanei, cuprinsă între intersecțiile cu străzile Voila și Ecaterina Teodoroiu, este închisă pentru lucrările la rețeaua de canalizare, apă și, apoi, la reabilitarea drumului.

”Fără a cheltui niciun leu din banii publici am intervenit pentru a amenaja acest drum. S-a lucrat la lărgirea drumului, dar și crearea de alveole pe ambele sensuri. Vom închiria semafoare cu acumulatori, pentru zona în pantă, pentru traficul alternativ. Vreau să mulțumesc oamenilor de bine care ne-au ajutat, cu agregate, dar și cu forța de muncă și utilajele necesare. Fac un apel la toți cei care aleg această rută să nu meargă cu viteză pentru a nu se face gropi în pietriș, atunci când accelerezi brusc sau frânezi brusc. Echipajele Poliției Locale și Poliției Naționale vor patrula prin zonă pentru a atrage atenția conducătorilor auto să circule cu viteză redusă. Este în mare parte traseul care va fi folosit pentru viitoarea centură a municipiului Câmpina, proiect depus deja la CNI”, a precizat primarul Alin Moldoveanu în plenul ședinței Consiliului Local din 25 februarie, după ce aproape în fiecare zi s-a aflat pe acest segment pentru a superviza modul în care se desfășoară lucrările. Amenajarea acestui drum a fost posibilă cu sprijinul mai multor firme câmpinene.
Această nouă alternativă la Calea Doftanei este dedicată exclusiv traficului ușor și are următorul traseu: pod Zorile - drumul de-a lungul râului Doftana - Strada Izvoarelor, pe lângă fosta rampă de gunoi - intersecția străzilor Orizontului, Ecaterina Teodoroiui, Muncii, Izvoarelor, Oborului.

11600 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cornel 27.02.2021 16:56 Daca nu si asfalteaza acest drum si prelungirea Fas-Pod Telega e degeaba
  • Suntem cu ochii pe voi 27.02.2021 17:14 Da e ok ! Mai trebui puțin toaleta lastarisul care iese din lateral , dar în rest felicitări, chiar e o rută mai bună decât drumul taberei , se poate face chiar și transportul în comun pe aici ptr. TELEGA și BREBU , cu statie ZORILE- TURNATORIE - INTERSECTIE EC. TEDORESCU CU CALEA DOFTANEI -RACITOR -AUTOGARĂ și se va respecta si stațiile de mult știute. Felicitări !
  • Anonim 27.02.2021 21:22 De unde au fost banii?
  • Cornelia Lamba 28.02.2021 13:01 Sub pod sunt 100 de gropi !
  • Voinea Liviu 01.03.2021 17:45 Asfaltata , betonata...să ramina in veci daca tot a fost facuta

Actualitate

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1210 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1330 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.