Comisarul șef Marin Tudorică, dus la sediul DNA Ploiești pentru audieri

Social (Categoria articolului)

În urmă cu aproximativ jumătate de oră s-au încheiat perchezițiile la casa din Câmpina a comisarului șef Marin Tudorică, comandantul Poliției Sinaia. Acesta este dus acum pentru audieri la sediul DNA Ploiești. Marin Tudorică este suspectat de trafic de influență și luare de mită.

Vă reamintim că, în această dimineață, procurorii DNA și jandarmi de la Brigada Specială de Intervenție au descins la Poliția Sinaia, unde au efectuat percheziții și au ridicat mai multe documente. Ulterior au fost făcute percheziții și la domiciliile mai multor persoane fizice, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada 2013-2015. Principalii vizați sunt șeful Poliției Sinaia - comisarul șef Marin Tudorică și adjunctul acestuia - comisar Ionuț Roșca. Cei doi ar fi făcut presiuni asupra unor subordonați în favoarea lui Cristian Simion, un om de afaceri din Sinaia. 
Verificări au fost făcute astăzi și la Primăria Sinaia, de unde procurorii DNA au ridicat contractele încheiate de această instituție cu firmele controlate de Cristian Simion.

Citiți și: http://campinatv.ro/News/Article/75858c5b-a7e0-42ef-8080-872ba5ca08b7_perchezitii-ale-procurorilor-dna-la-politia-sinaia-sunt-vizati-comisarul-sef-marin-tudorica-si-adjunctul-acestuia

http://campinatv.ro/News/Article/4e9867cf-5e36-420a-b5e0-c35044c72af6_procurorii-dna-fac-perchezitii-si-la-campina-la-locuinta-comisarului-sef-marin-tudorica

5853 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4304 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2023 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.