Comisarul șef Marin Tudorică, dus la sediul DNA Ploiești pentru audieri

Social (Categoria articolului)

În urmă cu aproximativ jumătate de oră s-au încheiat perchezițiile la casa din Câmpina a comisarului șef Marin Tudorică, comandantul Poliției Sinaia. Acesta este dus acum pentru audieri la sediul DNA Ploiești. Marin Tudorică este suspectat de trafic de influență și luare de mită.

Vă reamintim că, în această dimineață, procurorii DNA și jandarmi de la Brigada Specială de Intervenție au descins la Poliția Sinaia, unde au efectuat percheziții și au ridicat mai multe documente. Ulterior au fost făcute percheziții și la domiciliile mai multor persoane fizice, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada 2013-2015. Principalii vizați sunt șeful Poliției Sinaia - comisarul șef Marin Tudorică și adjunctul acestuia - comisar Ionuț Roșca. Cei doi ar fi făcut presiuni asupra unor subordonați în favoarea lui Cristian Simion, un om de afaceri din Sinaia. 
Verificări au fost făcute astăzi și la Primăria Sinaia, de unde procurorii DNA au ridicat contractele încheiate de această instituție cu firmele controlate de Cristian Simion.

Citiți și: http://campinatv.ro/News/Article/75858c5b-a7e0-42ef-8080-872ba5ca08b7_perchezitii-ale-procurorilor-dna-la-politia-sinaia-sunt-vizati-comisarul-sef-marin-tudorica-si-adjunctul-acestuia

http://campinatv.ro/News/Article/4e9867cf-5e36-420a-b5e0-c35044c72af6_procurorii-dna-fac-perchezitii-si-la-campina-la-locuinta-comisarului-sef-marin-tudorica

5615 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2097 vizualizari
02 dec. 2020 07:55

Un drapel nou flutură în vânt la "Observator", pe dealul Muscel din Câmpina

Pe 30 noiembrie 2018, înaintea celebrării Centenarului Marii Uniri, reprezentanții Fundației Zamolxes din Câmpina împreună cu cei Radioclubului Municipal au montat un drapel național la ”Observator”, pe dealul Muscel. A fost primul tricolor care a fluturat pe Muscel, la "Observator", un loc drag multor câmpineni, situat la o altitudine de 550 metri și de unde se poate vedea întregul oraș.

Alte stiri recente

88 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

387 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației și nu numai vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate îm misiuni din teatrele de operațiuni militare.