Mesajul lui Nicolae Moisescu pentru electoratul câmpinean

Politică (Categoria articolului)

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, a transmis un mesaj pentru electoratul câmpinean, acum, practic, la finalul campaniei electorale. Iată mesajul:

”Dragi câmpineni,
După aproape două luni de când am fost aproape zi de zi pe străzi, în piață, la poarta câmpinenilor, vin în fața dumneavoastră, pentru a vă cere un vot de încredere, pentru Câmpina Bineînțeles.
Îmi doresc, ca alături de echipa mea, și mai ales împreună cu dumneavoastră să descoperim cum putem recâștiga Câmpina, #bineînțeles ca un exemplu de progres și de oraș la standarde europene! Este momentul schimbării!
Voi fi apropape de dumneavoastră, devotat nevoilor cetăţenilor câmpineni. Voi fi prezent în continuare pe stradă, printre oameni și voi deschide ușa Primăriei pentru fiecare câmpinean! Voi dea seamă pentru felul în care vom cheltui banii dumneavoastră și pentru stadiul proiectelor prioritare. Sunt o persoană ce provine din rândurile oamenilor obișnuiţi, sunt un câmpinean de-al dumneavoastră. Profesional, am fost implicat în lucrul cu colective numeroase, am ascultat nevoile oamenilor, iar pe viitor doresc să extind experienţa mea, raportându-mă la ceea ce doresc semenii mei câmpineni și construind proiecte pentru viitor.
Vă reamintesc cele 5 priorități ale programului Câmpina Bineînțeles: Câmpina Activă – susținerea mediului de afaceri, Câmpina Conectată – dialogul permanent cu cetățenii și digitalizarea proceselor administrative, Câmpina Sănătoasă – investiții masive în infrastructură și programe locale de sănătate, Câmpina Educată și Culturalizată – susținerea valorilor locare și un mai bun acces la educație, iar ultima prioritate - reformarea și transparentizarea administrației locale, în slujba câmpinenilor.
Programul Alianței pentru Prahova este bazat pe Dialog și Consultare cu câmpinenii.
Mulțumesc familiei mele pentru toată susținerea, mulțumesc echipei PSD, o echipă tânără cu idei extraordinare și cu un potențial major pentru a reforma felul în care s-a făcut până acum politică în orașul nostru. Mulțumesc contracandidaților, pe care îi consider colegi în această cursă, pentru o campanie curată și transparentă, în spiritul câmpinenilor.
Dar înainte de toate, vă mulțumesc dumneavoastră pentru deschidere, pentru dialog, pentru mesajele de susținere și pentru speranța și încrederea într-un viitor mai bun pentru câmpineni. Puterea de a schimba ceva stă în mâinile noastre, de aceea, vă îndemn să ieșiți la vot! Este dreptul și responsabilitatea fiecăruia dintre noi.
Cu respect, speranță și încredere, Nicolae Moisescu”

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019)

4609 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2035 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4780 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1029 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

888 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.