Mesajul lui Nicolae Moisescu pentru electoratul câmpinean

Politică (Categoria articolului)

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, a transmis un mesaj pentru electoratul câmpinean, acum, practic, la finalul campaniei electorale. Iată mesajul:

”Dragi câmpineni,
După aproape două luni de când am fost aproape zi de zi pe străzi, în piață, la poarta câmpinenilor, vin în fața dumneavoastră, pentru a vă cere un vot de încredere, pentru Câmpina Bineînțeles.
Îmi doresc, ca alături de echipa mea, și mai ales împreună cu dumneavoastră să descoperim cum putem recâștiga Câmpina, #bineînțeles ca un exemplu de progres și de oraș la standarde europene! Este momentul schimbării!
Voi fi apropape de dumneavoastră, devotat nevoilor cetăţenilor câmpineni. Voi fi prezent în continuare pe stradă, printre oameni și voi deschide ușa Primăriei pentru fiecare câmpinean! Voi dea seamă pentru felul în care vom cheltui banii dumneavoastră și pentru stadiul proiectelor prioritare. Sunt o persoană ce provine din rândurile oamenilor obișnuiţi, sunt un câmpinean de-al dumneavoastră. Profesional, am fost implicat în lucrul cu colective numeroase, am ascultat nevoile oamenilor, iar pe viitor doresc să extind experienţa mea, raportându-mă la ceea ce doresc semenii mei câmpineni și construind proiecte pentru viitor.
Vă reamintesc cele 5 priorități ale programului Câmpina Bineînțeles: Câmpina Activă – susținerea mediului de afaceri, Câmpina Conectată – dialogul permanent cu cetățenii și digitalizarea proceselor administrative, Câmpina Sănătoasă – investiții masive în infrastructură și programe locale de sănătate, Câmpina Educată și Culturalizată – susținerea valorilor locare și un mai bun acces la educație, iar ultima prioritate - reformarea și transparentizarea administrației locale, în slujba câmpinenilor.
Programul Alianței pentru Prahova este bazat pe Dialog și Consultare cu câmpinenii.
Mulțumesc familiei mele pentru toată susținerea, mulțumesc echipei PSD, o echipă tânără cu idei extraordinare și cu un potențial major pentru a reforma felul în care s-a făcut până acum politică în orașul nostru. Mulțumesc contracandidaților, pe care îi consider colegi în această cursă, pentru o campanie curată și transparentă, în spiritul câmpinenilor.
Dar înainte de toate, vă mulțumesc dumneavoastră pentru deschidere, pentru dialog, pentru mesajele de susținere și pentru speranța și încrederea într-un viitor mai bun pentru câmpineni. Puterea de a schimba ceva stă în mâinile noastre, de aceea, vă îndemn să ieșiți la vot! Este dreptul și responsabilitatea fiecăruia dintre noi.
Cu respect, speranță și încredere, Nicolae Moisescu”

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019)

3838 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2479 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

6697 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.