Mesajul lui Nicolae Moisescu pentru electoratul câmpinean

Politică (Categoria articolului)

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, a transmis un mesaj pentru electoratul câmpinean, acum, practic, la finalul campaniei electorale. Iată mesajul:

”Dragi câmpineni,
După aproape două luni de când am fost aproape zi de zi pe străzi, în piață, la poarta câmpinenilor, vin în fața dumneavoastră, pentru a vă cere un vot de încredere, pentru Câmpina Bineînțeles.
Îmi doresc, ca alături de echipa mea, și mai ales împreună cu dumneavoastră să descoperim cum putem recâștiga Câmpina, #bineînțeles ca un exemplu de progres și de oraș la standarde europene! Este momentul schimbării!
Voi fi apropape de dumneavoastră, devotat nevoilor cetăţenilor câmpineni. Voi fi prezent în continuare pe stradă, printre oameni și voi deschide ușa Primăriei pentru fiecare câmpinean! Voi dea seamă pentru felul în care vom cheltui banii dumneavoastră și pentru stadiul proiectelor prioritare. Sunt o persoană ce provine din rândurile oamenilor obișnuiţi, sunt un câmpinean de-al dumneavoastră. Profesional, am fost implicat în lucrul cu colective numeroase, am ascultat nevoile oamenilor, iar pe viitor doresc să extind experienţa mea, raportându-mă la ceea ce doresc semenii mei câmpineni și construind proiecte pentru viitor.
Vă reamintesc cele 5 priorități ale programului Câmpina Bineînțeles: Câmpina Activă – susținerea mediului de afaceri, Câmpina Conectată – dialogul permanent cu cetățenii și digitalizarea proceselor administrative, Câmpina Sănătoasă – investiții masive în infrastructură și programe locale de sănătate, Câmpina Educată și Culturalizată – susținerea valorilor locare și un mai bun acces la educație, iar ultima prioritate - reformarea și transparentizarea administrației locale, în slujba câmpinenilor.
Programul Alianței pentru Prahova este bazat pe Dialog și Consultare cu câmpinenii.
Mulțumesc familiei mele pentru toată susținerea, mulțumesc echipei PSD, o echipă tânără cu idei extraordinare și cu un potențial major pentru a reforma felul în care s-a făcut până acum politică în orașul nostru. Mulțumesc contracandidaților, pe care îi consider colegi în această cursă, pentru o campanie curată și transparentă, în spiritul câmpinenilor.
Dar înainte de toate, vă mulțumesc dumneavoastră pentru deschidere, pentru dialog, pentru mesajele de susținere și pentru speranța și încrederea într-un viitor mai bun pentru câmpineni. Puterea de a schimba ceva stă în mâinile noastre, de aceea, vă îndemn să ieșiți la vot! Este dreptul și responsabilitatea fiecăruia dintre noi.
Cu respect, speranță și încredere, Nicolae Moisescu”

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019)

2931 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

928 vizualizari
24 oct. 2020 11:01

Candidații din Prahova pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Săptămâna aceasta s-a încheiat depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Remarcăm, la fel ca și în alte rânduri atunci când este vorba de alegeri parlamentare, numărul extrem de mic de câmpineni prezenți pe listele pentru Parlamentul României, practic, unul singur aflându-se pe un loc eligibil - Ioan Adrian Pițigoi, care deschide lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.

2604 vizualizari
23 oct. 2020 10:09

Chiar dacă alegerea sa a fost invalidată de instanță, Bogdan Davidescu a anunțat că va candida din nou la Primăria Șotrile

Ceea ce se întâmplă la Șotrile este nu numai de domeniul incredibilului, dar arată și extrem de gravele lacune ale unei legislații din domeniul juridic, concepută uneori de oameni care nu au nimic în comun cu practica legislativă. Bogdan Davidescu a anunțat pe contul său de Facebook (vezi foto) că va candida din nou la funcția de primar și la viitoarele alegeri locale, care vor fi organizate după ce instanța a invalidat alegerea sa în funcție! Și are dreptul să candideze, însă nu are dreptul... de a fi ales.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
24 oct. 2020 07:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1732 vizualizari
23 oct. 2020 21:09

La Cahul (Republica Moldova) a fost realizat locul de joacă finanțat de la bugetul Câmpinei

Încă de anul trecut, municipiul Câmpina a alocat suma de 40.000 lei pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii la Cahul, în Republica Moldova, localitate înfrățită cu Câmpina. Acum, locul de joacă a fost finalizat.