Poliţia cercetează un caz de corupere sexuală de minori, la Bobolia

Social (Categoria articolului)

Un bărbat de 55 de ani, din satul Teșila, comuna Valea Doftanei, este cercetat de Poliția Municipală Câmpina pentru corupere sexuală de minori, după ce a fost acuzat că i-a oferit bani unei adolescente de 14 ani pentru a-i privi "bărbăția".

Incidentul incredibil a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, într-o gospodărie din satul Bobolia, comuna Poiana Câmpina, acolo unde bărbatul din Teşila se afla în vizită la părinţii adolescentei. La un moment dat, după mai multe pahare de băutură, profitând de ieșirea din cameră a părinților, bărbatul i-ar fi oferit fetei 10 lei pentru a-i privi organul sexual, asta în prezența prietenei copilei, o fată în vârstă de 17 ani. De altfel, aceasta a și fost cea care a povestit acasă întâmplarea, iar tatăl ei a sesizat autoritățile. 
Poliţia Municipală Câmpina a întocmit un dosar penal pentru corupere sexuală, cercetările desfăşurându-se sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. Surse apropiate anchetei ne-au precizat că, în zilele următoare, bărbatul din Teşila va fi supus expertizei cu aparatul poligraf, cercetările continuând până la stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul. La finalul cercetărilor se va stabili încadrarea juridică şi eventuala trimitere în judecată a bărbatului, care riscă până la cinci ani de închisoare.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6074 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adi 25.01.2018 10:16 Ar trebui facute publice numele acestor animale cu 2 picioare si batjocoriti in centrul orasului

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2630 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.