Poliţia cercetează un caz de corupere sexuală de minori, la Bobolia

Social (Categoria articolului)

Un bărbat de 55 de ani, din satul Teșila, comuna Valea Doftanei, este cercetat de Poliția Municipală Câmpina pentru corupere sexuală de minori, după ce a fost acuzat că i-a oferit bani unei adolescente de 14 ani pentru a-i privi "bărbăția".

Incidentul incredibil a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, într-o gospodărie din satul Bobolia, comuna Poiana Câmpina, acolo unde bărbatul din Teşila se afla în vizită la părinţii adolescentei. La un moment dat, după mai multe pahare de băutură, profitând de ieșirea din cameră a părinților, bărbatul i-ar fi oferit fetei 10 lei pentru a-i privi organul sexual, asta în prezența prietenei copilei, o fată în vârstă de 17 ani. De altfel, aceasta a și fost cea care a povestit acasă întâmplarea, iar tatăl ei a sesizat autoritățile. 
Poliţia Municipală Câmpina a întocmit un dosar penal pentru corupere sexuală, cercetările desfăşurându-se sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. Surse apropiate anchetei ne-au precizat că, în zilele următoare, bărbatul din Teşila va fi supus expertizei cu aparatul poligraf, cercetările continuând până la stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul. La finalul cercetărilor se va stabili încadrarea juridică şi eventuala trimitere în judecată a bărbatului, care riscă până la cinci ani de închisoare.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6251 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adi 25.01.2018 10:16 Ar trebui facute publice numele acestor animale cu 2 picioare si batjocoriti in centrul orasului

Social

1096 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4752 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

294 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

832 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.