CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Matei Harapu, singurul câmpinean prezent în Japonia la Mondialele de Spochan, la arte marțiale

- Sport -

Matei Harapu, singurul câmpinean prezent în Japonia la Mondialele de Spochan, la arte marțiale

În cadrul delegației României, la Yokohama, în Japonia, la Campionatul Mondial de Spochan, ediția a 46-a, printre cei opt sportivi selecționați se numără și un câmpinean - Matei Harapu.

Matei Harapu are 12 ani, este câmpinean și practică artele marțiale de câțiva ani, la clubul Yang, din Ploiești, sub coordonarea antrenorului Răzvan Niculescu, coordonatorul la nivel național al acestei discipline fiind Eduard Sersea. Are deja în palmares mai multe titluri naționale și europene, numeroase medalii, iar participarea la acest Mondial în Japonia este încununarea unei frumoase și promițătoare cariere sportive. De altfel, beneficiind de o colaborare mai veche cu organizatorii din Japonia, sportivii clubului prahovean au avut ocazia zilele trecute să facă un antrenament comun cu sportivii japonezi la Sobu Buddokan, tinerii din România și Japonia reunindu-se sub stindardul prieteniei prin sport.
Echipa reprezentativă de Sports Chanbara (Spochan) a României este formată din opt sportivi, în frunte cu șeful delegației, dr. Eduard Sersea, cu toții medaliați en-titre ai celei de a 12-a ediții a Campionatelor Europene din Serbia 2022, iar două sportive, Erika și Maria, sunt medaliate și la Campionatul Mondial precedent!
Iată și componența lotului României la Mondialul din Japonia: Erika Sersea, Maria Constantinescu, Andrei Constantinescu și Eduard Sersea (conducătorul delegației) - de la ACS Ronin Ryu București - Bragadiru; Teodora Țigău, Daria Ivănoiu, Matei Harapu, Vlad Antochi - de la  ACS Yang Ploiești; Andrei Ene - de la ACS Masato Ryu Ploiești.
Desigur, dincolo de latura sportivă a participării la o asemenea competiție de nivel mondial, zilele petrecute în Japonia înseamnă foarte mult pentru tânărul câmpinean și în plan personal, o experiență, probabil, unică.
Întrecerile la care vor participa sportivii prahoveni la Mondialul de la Yokohama sunt programate duminică, 27 noiembrie, astfel că vom reveni cu rezultate.


26 Nov 2022 20:35 4830 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1661 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1432 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV