CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Victorie și înfrângere pentru CS Câmpina, în prima zi a turneului final de handbal de la Suceava

- Sport -

Victorie și înfrângere pentru CS Câmpina, în prima zi a turneului final de handbal de la Suceava

Miercuri, 7 iunie, în prima zi a turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV, la Suceava, CS Câmpina a susținut două jocuri pe care le-a încheiat cu o victorie și o înfrângere.

În primul meci al zilei, fetele lui Daniel Vasile au învins, după un joc extrem de disputat, pe ACS Dominicii Timișoara cu 26-24 (13-13). Apoi, în cel de al doilea joc al zilei, din păcate, câmpincencele au resimțit din plin efortul primului joc și au pierdut în fața formației ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, cu 22-30, dupa ce la pauză conduceau cu 16-15.
Joi, 8 iunie, în a doua zi a turneului final, CS Câmpina va juca în compania formației ACS KKS Cămin Satu Mare, o victorie putând aduce calificarea formației câmpinene pentru fazele superioareale turneului.
Lotul CS Câmpina pentru acest turneu final este următorul: Teodora Alexe, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cristina Călărașu, Cătălina Antonie, Alessia Stamate, Antonia Robu, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Mălina Cărămidaru, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Sabrina Lupu, Teodora Jubea - jucătoare de câmp. Antrenor: Daniel Vasile.


07 Jun 2023 20:41 2441 vizualizari


Comentarii


343 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
484 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV