Primăria Poiana Câmpina anunță consultare publică asupra proiectului privind taxele și impozitele locale pentru 2024

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria comunei Poiana Câmpina, județul Prahova, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2024, la nivelul comunei Poiana Câmpina, județ Prahova.

Perioada de desfașurare: 06.03.2023-20.04.2023.
Proiectul de hotărâre, însoțit de referatul de aprobare al primarului comunei Poiana Câmpina, raportul de specialitate al compartimentului de resort, precum și Anexa unică - parte integrantă din  proiectul de hotărâre, pot fi consultate, începând din 03.03.2023, la sediul Primăriei comunei Poiana Câmpina, precum și pe site-ul oficial al Primariei Poiana Câmpina - www.primariapoiana-campina.ro, secțiunea "Transparență decizională 2023".
Cei interesați pot prezenta în scris, până la data de 20.03.2023, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice:
- prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea "Transparență decizională";
- la sediul Primăriei comunei Poiana Câmpina – prin poșta la adresa str. Dimitrie Gusti, nr. 7, comuna Poiana Câmpina, județul Prahova;
- la Registratura instituției, de la sediul Primăriei;
- prin fax la numarul 0244/351367;
- ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail
: primpoianacampina@yahoo.com. 
Proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la sediul instituției. Autoritatea locală este obligată să decidă organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, dacă acest lucru este cerut în scris, până la data de 20.04.2023, de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică.

398 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

121 vizualizari
22 mar. 2023 15:38

Comunicat de presă. Demararea proiectului „Renovarea energetică pentru blocurile de locuințe din Municipiul Câmpina”

UAT Municipiul Câmpina demarează proiectul cu titlul “Renovarea energetică pentru blocurile de locuințe din Municipiul Câmpina”, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.