CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Autoritățile locale au interzis oprirea mașinilor în zona Creșei Municipale Câmpina. Părinții sunt nemulțumiți de decizie

- Actualitate -

Autoritățile locale au interzis oprirea mașinilor în zona Creșei Municipale Câmpina. Părinții sunt nemulțumiți de decizie

Creșa Municipală Câmpina, de altfel, singura instituție de acest gen din localitate, este situată pe Strada Plevnei, într-o zonă destul de dificilă, în curbă și fără ca în apropiere să existe vreo parcare publică. Iar lângă Creșa Municipală se află Grădinița nr.1, unde situația este aceeași. Așadar, sunt două unități pentru preșcolari, la care zilnic sunt aduși peste 100 de copii. Mulți dintre părinți își aduc copiii la creșă sau la grădiniță cu mașinile, iar cei mai mulți dintre ei nu vin de la distanțe mici. Precizăm încă o dată - în Câmpina nu există decât această creșă, de pe Plevnei, unde sunt aduși copii din toate cartierele municipiului.

În această primăvară, în fața creșei și în zona adiacentă au fost montate, la solicitarea Poliției Municipale, mai multe indicatoare prin care se interzice oprirea autovehiculelor. Acest lucru îi nemulțumește pe părinți, pentru că nu mai pot opri în fața creșei și, practic, nici în apropierea acesteia. Unii dintre ei ne-au semnalat această problemă, ba chiar s-a făcut și o adresă către Primăria Câmpina prin care se explică situația și se solicită îndepărtarea indicatoarelor. Primăria nu poate lua o astfel de decizie fără acordul Poliției Municipale, iar Poliția Municipală este tocmai cea care a solicitat montarea indicatoarelor pentru că zona respectivă este considerată a fi una cu risc ridicat de accidente. Strada este îngustă, sunt două curbe una după alta, vizibilitatea este redusă. Indicatoarele au fost montate ca măsură de prevenție. Cât despre realizarea unei parcări, nici nu poate fi vorba, pentru că nu există în zona respectivă un spațiu potrivit. Cea mai apropiată parcare publică se află la intersecția Străzii Plevnei cu Bulevardul Culturii (acolo era cândva Sala Monovici / Flacăra).
Pentru moment, autoritățile locale nu au nicio soluție. Poate pe viitor, după construirea noii grădinițe de pe Strada Uniunea Europeană (lângă FilSam), acolo unde se intenționează mutarea copiilor de la Grădinița nr.1. Iar în locul Grădiniței nr.1, a cărei clădire este veche și ar putea fi demolată, să se realizeze o parcare. Este doar o idee, pentru că nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Chiar dacă va fi așa, asta nu se va întâmpla prea curând. Prin urmare, problema părinților care își aduc copiii la creșă rămâne valabilă.


08 Apr 2019 12:32 4293 vizualizari


Comentarii


  • 09.04.2019 13:59 George Se poate parca pe sensul unic de pe bulevard fara nici o problema ,apoi se poate merge pe jos aproximativ 200-300 m . De asemenea exista o parcare chiar la intersectia semaforizata intre politie si bulevard unde nu stiu daca este publica sau privata(nu exista nici un semn care spune asta) insa pentru 10-15 minute sigur nu o sa fie probleme. Solutii exista intotdeauna dar sunt sigur ca scuzele si obiectiile sunt mai usor de gasit.
  • 08.04.2019 16:09 B.V Parcuri si parcari.Nu mai bine lasa ei asa cum e.Sa faca pe Uniunea Europeana alta gradinita cresa,sau pe terenul ala de langa Caminul Energetic de era al Electrica si e napadit de buruieni.Ne este sufocat de jeepane strazile mai ales copilasii invatati in masina care invata la Scoala Centrala,care presa o numeste scoala de fite.O simpla scoala...pretentile sunt de ea
377 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
466 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
548 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1155 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV