CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Este viceprimarul Câmpinei, Liviu Dumitrache, într-un conflict de interese?

- Actualitate -

Este viceprimarul Câmpinei, Liviu Dumitrache, într-un conflict de interese?

În actualul mandat din administrația câmpineană se întâmplă tot felul de lucruri, care acoperă cam întreaga paletă de posibilități, inclusiv unele extrem de... trăsnite.

Una dintre aceste situații este cea în care se află viceprimarul Liviu Dumitrache. Se poate spune că se află acesta într-un conflict de interese? Măcar moral?
În aprilie anul trecut, Consiliul Local Câmpina a aprobat aderarea la rețeaua ”Construim Europa împreună cu autoritățile locale”, desemnându-l pe viceprimarul Liviu Dumitrache ca reprezentant al Câmpinei în această structură. În cadrul acestui proiect, în perioada 6-8 decembrie 2023, Liviu Dumitrache a participat la o vizită de documentare la Bruxelles, împreună cu alți 17 reprezentanți ai autorităților locale din România (viceprimari, consilieri locali și județeni). 
Toate bune și frumoase, dar viceprimarul Liviu Dumitrache este unul dintre aleșii câmpineni care nu a votat multe dintre proiectele cu fonduri europene propuse de primarul Alin Moldoveanu și nu a votat bugetul local al acestui an! Cum o fi să fi reprezentantul unei localități într-un proiect european, dar tu, acasă la tine, să nu votezi unele dintre proiectele cu fonduri europene și, mai ales, să nu votezi bugetul local?! Dacă mai adăugăm și faptul că viceprimarul Liviu Dumitrache primește un spor substanțial la indemnizația sa lunară tocmai pentru că lucrează cu fonduri europene, în condițiile în care el nu votează multe dintre aceste proiecte europene și nici bugetul local, care cuprinde și proiectele cu fonduri europene, nu este viceprimarul Liviu Dumitrache într-un conflict de interese? Măcar moral?
Imaginea care ilustrează acest material face pare dintr-un comunicat de presă, aflat pe site-ul Primăriei Câmpina și semnat de viceprimarul Liviu Dumitrache. Acum, faptul că reprezentantul Câmpinei s-a pozat pe un hol, chiar în dreptul semnului care indică un WC public, este, probabil, doar o întâmplare nefericită. Sau nu...


04 Mar 2024 10:08 1682 vizualizari


Comentarii


  • 05.03.2024 19:25 Dinu Simona Sa i se impute banii!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2416 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2616 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3008 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV