CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Traseele și tarifele transportului județean de persoane, valabile de la 1 ianuarie 2024. Noutăți pentru zona Câmpina

- Actualitate -

Traseele și tarifele transportului județean de persoane, valabile de la 1 ianuarie 2024. Noutăți pentru zona Câmpina

Traseele pentru transportul de călători în județul Prahova au fost împărțite în 12 grupe, iar la nouă dintre ele au fost semnate contractele cu câștigătorii licitației organizate de Consiliul Județean. Noul program de transport județean și noile tarife au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2024 și constatăm că există unele surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, legate de zona Câmpina.

Traseul Câmpina – Ploiești și retur nu mai există, cu cele două municipii ca și capăt de linie. Traseele care acoperă această zonă (în grupa I de transport) sunt Azuga-Bușteni-Sinaia-Comarnic-Câmpina-Ploiești (și retur) și Azuga-Bușteni-Sinaia-Comarnic-Breaza-Câmpina-Ploiești (și retur). În cazul primului traseu (Azuga-Bușteni-Sinaia-Comarnic-Câmpina-Ploiești), primul microbuz pleacă din Azuga la 5.30, trece prin Câmpina la 6.57 și ajunge la Ploiești la 7.32. În cazul celui de-al doilea traseu, care include și Breaza, primul microbuz pleacă din Azuga la 6.00, trece prin Câmpina la 7.28 și ajunge la Ploiești la 8.03. (Programul complet, în facsimil)
Referitor la tarife, trebuie menționat faptul că acestea sunt diferențiate în funcție de distanțe. De exemplu, un bilet de călătorie de la Ploiești la Câmpina este 6 lei până la stațiile de la Casa Tineretului, Autogară, Cirex, Răcitor și 6,5 lei până la stațiile de la fostul Mițu-Chițu și Școala de Poliție. 
Alte trasee din grupa I sunt: Talea-Câmpina și retur; Câmpina-Breaza și retur; Câmpina-Breaza-Adunați și retur.

În grupa a II-a de transport județean avem următoarele trasee (tur-retur):
Câmpina-Cocorăștii Misli-Plopeni
Câmpina-Șotrile
Câmpina-Șotrile (Lunca Mare)-Valea Doftanei (Trăisteni)
Câmpina-Brebu (Megieșesc)
Câmpina-Brebu (Pietriceaua)
Câmpina-Cornu de Sus
Câmpina-Telega (sat Telega)
Câmpina-Telega (sat Buștenari)
Câmpina-Telega (sat Melicești)
Câmpina-Urleta-Mislea-Țintea
Câmpina DN1 – Băicoi

TARIFELE LA BILETE ȘI ABONAMENTE PENTRU TOATE TRASEELE

În grupa a 11-a de transport județean avem următoarele trasee:
Poiana Câmpina-Câmpina-Bănești (traseul cunoscut mai bine sub denumirea Gară-Centru-Bănești) – 4 lei biletul de la Gară până la Bănești (biserică); 2,5 lei biletul în interiorul Câmpinei; 3,5 lei biletul de la Gară la Bănești – postul de control.
Câmpina-Poiana Câmpina-Provița de Jos (sat Drăgăneasa) – 3,5 lei biletul din Autogara Câmpina până la Poiana Câmpina (stadion) și 6,5 lei biletul până la Drăgăneasa (cămin)
Câmpina-Poiana Câmpina-Provița de Sus (sat Izvoru)
Câmpina-DN1-Florești (sat Florești)
Câmpina-Florești-Măgureni (sat Măgureni)
Câmpina-Florești-Filipeștii de Târg (sat Filipeștii de Târg)
Câmpina-Florești-Filipeștii de Pădure (sat Minieri)
Câmpina-Măgureni (sat Cocorăștii Capli)-Măgureni (sat Măgureni)
Programul complet al tuturor traseele - AICI


03 Jan 2024 10:37 12948 vizualizari


Comentarii






  • 09.01.2024 13:11 Radu Firma AVE DIANA are vreun numar de telefon ? La nr 0244376762 nu răspunde nimeni.
  • 07.01.2024 21:08 Voicu Alex Veți vedea că până de Paști la cumulul de nereguli vom merge pe jos.Si copii și adulți.Cred că și transportatorii vor boicota tarifele de la județ și intenționat vor pierde licenteleSau o parte din ele,și copii vor fi nevoiți să plătească abonamentele sau nu se vor prezenta la licitație pt trasee.Cap au minte ce le trebuie.Autobuze fraților și spre Azuga.Maxi taxi e daca pleci cu prietenii la munte.Bagati autobuze și se rezolva și cu aglomerația pe DN 1.Si cereți șoferului bilet verificând și dacă nu a taxat valoare mai mica.Cam au obiceiul sa nu de-a bilete și să nu facă cursele d aia le și scoate.Cereti va drepturile și reclamați le și patronilor aceste practici
  • 04.01.2024 18:45 Tache Treziți va la realitate.Daca pâinea care ei o mănâncă mă refer la șofer până la patroni inclusiv e murdară și plină cu înjurături.Ei nu înțeleg că oamenii au nevoie de ei și că le plătesc salariul.Dar ei nu dau bilete,mașinile miros a service auto și jeg,șoferii jignesc și fac propuneri indecente la femei.Nu au ecuson,ținuta.Le este lene să facă din curse,sau lasă călătorii în mijlocul drumului batandu-si joc.Fum de țigară,consum de alcool,manele...mai trec 10 ani până la plata cu cardul,toți șoferii ii ard pe patroni și călători.Pt că dacă nu se dau bilete se consideră traseu nerentabil și scot cursele.
  • 04.01.2024 14:23 Florea Constantin Dacă cineva crede că va fi respectat graficul de circulație se înșală. ISCTR ( cel ce controlează) este mână în mână cu transportatorii .Totul în România este politic .
  • 04.01.2024 13:13 Popescu Cristina Trebuie refăcut graficul traseelor, când e aglomerație pe DN 1 șoferii care circulă cu carduri nu mai urcă la Azuga , ne trebuie măcar 2 mașini care să nu meargă cu carduri și să acopere traseul Azuga-Sinaia , altfel nu avem cu ce ajunge înapoi acasă și cei care circulă de la Azuga la Bușteni sau pur și simplu din satul nou la dispensar , la spital . Ce fac acești oameni ?
  • 03.01.2024 19:27 Bejenaru viorel Vreți sa va spun povesti? Am făcut naveta busteniazuga 15 ani cu ave! Bună, rea, a fost excelent! Șoferi buni,.isteți,toate cele necesare azi! Din 29 dec 2023 04 ian 2024 nu mai circula nimic!de ce saunu mai au bani de motorina, ca ciurucuri ies la greu,tarife nu, bilete nu ,nu mai sunt fabrici ,locuri de munca, dar lumea mai circula,,la farmacie,la piață,la medicul de familie,etc,dar cu ce,indiferent de preț, cu sau fără bilet,ce facem,trenul are traseu fix, nu merge prin oraș,ce putem face oameni buni,cu oarece judecata la cap,dacă mai avem ceva de genul acesta! Un an nou fericit plin de împliniri
  • 03.01.2024 11:39 Ionescu Firma Ave Diana nu a facut nici o cursa pe traseul Gara-Banesti pe data de 1 si 2 ianuarie! De asemeni astazi am circulat de la Banesti la Campina si soferul m-a taxat 5 lei. Mai bine ramanea firma Eliro pentru ca ei macar faceau cursele si anuntau programul. Cu Ave Diana o sa avem multe probleme! Nu sunt firma serioasa!
1455 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2595 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2716 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1596 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV