CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Traseele și tarifele transportului județean de persoane, valabile de la 1 ianuarie 2024. Noutăți pentru zona Câmpina

- Actualitate -

Traseele și tarifele transportului județean de persoane, valabile de la 1 ianuarie 2024. Noutăți pentru zona Câmpina

Traseele pentru transportul de călători în județul Prahova au fost împărțite în 12 grupe, iar la nouă dintre ele au fost semnate contractele cu câștigătorii licitației organizate de Consiliul Județean. Noul program de transport județean și noile tarife au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2024 și constatăm că există unele surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, legate de zona Câmpina.

Traseul Câmpina – Ploiești și retur nu mai există, cu cele două municipii ca și capăt de linie. Traseele care acoperă această zonă (în grupa I de transport) sunt Azuga-Bușteni-Sinaia-Comarnic-Câmpina-Ploiești (și retur) și Azuga-Bușteni-Sinaia-Comarnic-Breaza-Câmpina-Ploiești (și retur). În cazul primului traseu (Azuga-Bușteni-Sinaia-Comarnic-Câmpina-Ploiești), primul microbuz pleacă din Azuga la 5.30, trece prin Câmpina la 6.57 și ajunge la Ploiești la 7.32. În cazul celui de-al doilea traseu, care include și Breaza, primul microbuz pleacă din Azuga la 6.00, trece prin Câmpina la 7.28 și ajunge la Ploiești la 8.03. (Programul complet, în facsimil)
Referitor la tarife, trebuie menționat faptul că acestea sunt diferențiate în funcție de distanțe. De exemplu, un bilet de călătorie de la Ploiești la Câmpina este 6 lei până la stațiile de la Casa Tineretului, Autogară, Cirex, Răcitor și 6,5 lei până la stațiile de la fostul Mițu-Chițu și Școala de Poliție. 
Alte trasee din grupa I sunt: Talea-Câmpina și retur; Câmpina-Breaza și retur; Câmpina-Breaza-Adunați și retur.

În grupa a II-a de transport județean avem următoarele trasee (tur-retur):
Câmpina-Cocorăștii Misli-Plopeni
Câmpina-Șotrile
Câmpina-Șotrile (Lunca Mare)-Valea Doftanei (Trăisteni)
Câmpina-Brebu (Megieșesc)
Câmpina-Brebu (Pietriceaua)
Câmpina-Cornu de Sus
Câmpina-Telega (sat Telega)
Câmpina-Telega (sat Buștenari)
Câmpina-Telega (sat Melicești)
Câmpina-Urleta-Mislea-Țintea
Câmpina DN1 – Băicoi

TARIFELE LA BILETE ȘI ABONAMENTE PENTRU TOATE TRASEELE

În grupa a 11-a de transport județean avem următoarele trasee:
Poiana Câmpina-Câmpina-Bănești (traseul cunoscut mai bine sub denumirea Gară-Centru-Bănești) – 4 lei biletul de la Gară până la Bănești (biserică); 2,5 lei biletul în interiorul Câmpinei; 3,5 lei biletul de la Gară la Bănești – postul de control.
Câmpina-Poiana Câmpina-Provița de Jos (sat Drăgăneasa) – 3,5 lei biletul din Autogara Câmpina până la Poiana Câmpina (stadion) și 6,5 lei biletul până la Drăgăneasa (cămin)
Câmpina-Poiana Câmpina-Provița de Sus (sat Izvoru)
Câmpina-DN1-Florești (sat Florești)
Câmpina-Florești-Măgureni (sat Măgureni)
Câmpina-Florești-Filipeștii de Târg (sat Filipeștii de Târg)
Câmpina-Florești-Filipeștii de Pădure (sat Minieri)
Câmpina-Măgureni (sat Cocorăștii Capli)-Măgureni (sat Măgureni)
Programul complet al tuturor traseele - AICI


03 Jan 2024 10:37 13845 vizualizari


Comentarii


  • 09.01.2024 13:11 Radu Firma AVE DIANA are vreun numar de telefon ? La nr 0244376762 nu răspunde nimeni.
  • 07.01.2024 21:08 Voicu Alex Veți vedea că până de Paști la cumulul de nereguli vom merge pe jos.Si copii și adulți.Cred că și transportatorii vor boicota tarifele de la județ și intenționat vor pierde licenteleSau o parte din ele,și copii vor fi nevoiți să plătească abonamentele sau nu se vor prezenta la licitație pt trasee.Cap au minte ce le trebuie.Autobuze fraților și spre Azuga.Maxi taxi e daca pleci cu prietenii la munte.Bagati autobuze și se rezolva și cu aglomerația pe DN 1.Si cereți șoferului bilet verificând și dacă nu a taxat valoare mai mica.Cam au obiceiul sa nu de-a bilete și să nu facă cursele d aia le și scoate.Cereti va drepturile și reclamați le și patronilor aceste practici
  • 04.01.2024 18:45 Tache Treziți va la realitate.Daca pâinea care ei o mănâncă mă refer la șofer până la patroni inclusiv e murdară și plină cu înjurături.Ei nu înțeleg că oamenii au nevoie de ei și că le plătesc salariul.Dar ei nu dau bilete,mașinile miros a service auto și jeg,șoferii jignesc și fac propuneri indecente la femei.Nu au ecuson,ținuta.Le este lene să facă din curse,sau lasă călătorii în mijlocul drumului batandu-si joc.Fum de țigară,consum de alcool,manele...mai trec 10 ani până la plata cu cardul,toți șoferii ii ard pe patroni și călători.Pt că dacă nu se dau bilete se consideră traseu nerentabil și scot cursele.
  • 04.01.2024 14:23 Florea Constantin Dacă cineva crede că va fi respectat graficul de circulație se înșală. ISCTR ( cel ce controlează) este mână în mână cu transportatorii .Totul în România este politic .
  • 04.01.2024 13:13 Popescu Cristina Trebuie refăcut graficul traseelor, când e aglomerație pe DN 1 șoferii care circulă cu carduri nu mai urcă la Azuga , ne trebuie măcar 2 mașini care să nu meargă cu carduri și să acopere traseul Azuga-Sinaia , altfel nu avem cu ce ajunge înapoi acasă și cei care circulă de la Azuga la Bușteni sau pur și simplu din satul nou la dispensar , la spital . Ce fac acești oameni ?
  • 03.01.2024 19:27 Bejenaru viorel Vreți sa va spun povesti? Am făcut naveta busteniazuga 15 ani cu ave! Bună, rea, a fost excelent! Șoferi buni,.isteți,toate cele necesare azi! Din 29 dec 2023 04 ian 2024 nu mai circula nimic!de ce saunu mai au bani de motorina, ca ciurucuri ies la greu,tarife nu, bilete nu ,nu mai sunt fabrici ,locuri de munca, dar lumea mai circula,,la farmacie,la piață,la medicul de familie,etc,dar cu ce,indiferent de preț, cu sau fără bilet,ce facem,trenul are traseu fix, nu merge prin oraș,ce putem face oameni buni,cu oarece judecata la cap,dacă mai avem ceva de genul acesta! Un an nou fericit plin de împliniri
  • 03.01.2024 11:39 Ionescu Firma Ave Diana nu a facut nici o cursa pe traseul Gara-Banesti pe data de 1 si 2 ianuarie! De asemeni astazi am circulat de la Banesti la Campina si soferul m-a taxat 5 lei. Mai bine ramanea firma Eliro pentru ca ei macar faceau cursele si anuntau programul. Cu Ave Diana o sa avem multe probleme! Nu sunt firma serioasa!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
440 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
876 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1726 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1601 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV