La școlile din Câmpina se vor aplica scenariul verde și scenariul galben pentru începutul noului an de învățământ. Iată situația pentru fiecare unitate în parte

Actualitate (Categoria articolului)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a aprobat, în ședința extraordinară desfășurată miercuri, 9 septembrie 2020, scenariile după care vor funcționa unitățile de învățământ din județ începând prima zi de școală, 14 septembrie. Potrivit informațiilor furnizate de Prefectura Prahova, hotărârea CJSU a avut la bază situația epidemiologică din fiecare localitate, precum și propunerile consiliilor de administrație ale școlilor, avizate de Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean.

La nivelul județului Prahova, din cele 647 de unități de învățământ (publice, private și școli postliceale), 415 vor începe noul an școlar în scenariul 1 - verde, 223 în scenariul 2 - galben și 9 în scenariul 3 - roșu. Precizăm ce înseamnă fiecare scenariu:
Scenariul 1 (verde): participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție
Scenariul 2 (galben): participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție și revenirea parțială, prin rotație de 1-2 săptămâni, a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție
Scenariul 3 (roșu): participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

Iată în ce scenarii sunt incluse unitățile de învățământ din Câmpina:
Scenariul VERDE - Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu", Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" (cu unitățile subordonate - Școala nr. 3 și Școala Sanatorială Voila), Liceul Tehnologic Mecanic, Grădinița cu Program Prelungit nr.8, Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal "Iulia Hasdeu", Grădinița cu Program Normal nr.5, Grădinița cu Program Normal nr.6, Clubul Copiilor și Clubul Sportiv Școlar "Constantin Istrati"
Scenariul GALBEN - Școala Gimnazială Centrală, Școala Gimnazială "B.P Hasdeu", Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", Colegiul Tehnic Forestier, Liceul Tehnologic Energetic, Liceul Tehnologic "Constantin Istrati", Grădinița cu Program Prelungit nr.9, Grădinița cu Program Normal nr.1, Grădinița cu Program Normal nr.3, Școala Postliceală "Louis Pasteur" și Școala Postliceală "Dr. Dinu".

8325 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

747 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.