CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Concurs de forță la Poiana Câmpina. Strongman va reuni sportivi din toată țara, iar printre ei se va număra și un câmpinean

- Sport -

Concurs de forță la Poiana Câmpina. Strongman va reuni sportivi din toată țara, iar printre ei se va număra și un câmpinean

Pe 14 iulie 2019, pe platforma Petroutilaj din zona centrală a comunei Poiana Câmpina, va avea loc un eveniment sportiv mai puțin obișnuit în zona noastră. Este vorba despre un concurs de forță - STRONGMAN - organizat de Strongman Romania, cu sprijinul lui Mircea Pârjol și Adriana Geamănu, sportivi de talie mondială, cu rezultate remarcabile la concursurile internaționale de strongman.
Evenimentul de la Poiana va începe la ora 13.00, iar printre concurenți se va număra și un câmpinean - Laurențiu Mîncu.

Strongman este un sport de forță, un sport în care competitorii își forțează, practic, limitele. Un sport care prinde tot mai mult teren și în România. Încă nu există o federație, dar s-au înființat mai multe cluburi de profil, iar sportivii români obțin rezultate remarcabile în lume. Efortul este suprauman, iar cei ce practică acest sport sunt foarte puternici și bine antrenați.
Iată probele concursului de la Poiana Câmpina: tractarea unui camion de 8 tone, super-jugul de 260 kg, ridicarea bușteanului, căratul unor valize (110 kg în fiecare mână), îndreptări cu haltera (greutatea crește progresiv și începe de la 180 kg). Premiile vor consta în cupe, diplome și medalii, iar câștigătorii se vor califica la un concurs important de strongman care se va desfășura anul acesta în România.
După cum spuneam, la concursul din 14 iulie, organizat la Poiana Câmpina, va participa și Laurențiu Mîncu, un tânăr sportiv de 27 de ani (și 120 kg), din Câmpina, câștigător al unui concurs important de strongman, desfășurat anul trecut la București și medaliat la alte competiții similare desfășurate în țara noastră. Îi dorim mult succes, iar cei care vor să vadă ce înseamnă cu adevărat STRONGMAN o vor putea face luna viitoare, la Poiana Câmpina.


10 Jun 2019 21:46 5984 vizualizari


Comentarii


1615 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1405 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
912 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
626 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV