Planul Urbanistic General al Câmpinei va fi prelungit până va fi gata... actualizarea sa

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a inițiat o consultare publică pentru un proiect privind prelungirea valabilității Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism. Cei interesați pot depune propuneri până la data de 20 februarie 2023. Detalii - aici.

Actualele documente de urbanism expiră la 28 februarie 2023. În cursul anului trecut, Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care municipiul Câmpina a inițiat demersurile de actualizare a PUG prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), adică fără a folosi fonduri de la bugetul local. Mai mult, pe 16 noiembrie 2022 primarul Alin Moldoveanu a semnat contractul de finanțare pentru actualizarea PUG-ului și a Regulamentului Local de Urbanism, care ar trebui să se realizeze în trei ani, cu posibilitatea de prelungire până la 30 iunie 2026. Fără această prelungire a valabilității celor două documente, nu se vor mai putea emite certificate de urbanism și autorizații de construire, ceea ce ar echivala cu sistarea oricărei investiții în Câmpina.
Cel mai probabil, după finalizarea procedurii de consultare publică, la finalul lunii februarie, proiectul va ajunge pe masa consilierilor locali.

2155 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.