CONTACT

Grupul de Inițiativă Civică "Spunem NU pasajului subteran" le mulțumește câmpinenilor care sprijină demersurile pentru o nouă acțiune în instanță

- Actualitate -

Grupul de Inițiativă Civică

Grupul de Inițiativă Civică "Spunem NU pasajului subteran" a făcut recent un apel la câmpineni, în special la cei care au domiciliul în zona unde ar urma să se construiască pasajul rutier subteran, să sprijine demersurile inițiate pentru atacarea în instanță a hotărârilor Consiliului Local privind pasajul subteran, dala urbană de deasupra acestuia, asocierea cu Consiliul Județean în vederea finanțării obiectivelor și PUZ-ul al zonei centrale. Vă prezentăm în continuare un comunicat de presă remis de Grupul de Inițiativă Civică, referitor la pașii făcuți în urma apelului la cetățeni.

"Stimați cetățeni, reprezentanți ai mass-media și opiniei publice,
Dorim să vă informăm că, în puținul timp scurs de la apelul nostru către locuitorii Municipiului Câmpina, semnatari sau nu ai petiției NU PASAJ, cu domiciliul în zona de incidență a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) al Municipiului Câmpina, de a se implica în formularea unei plângeri prealabile adresate Consiliului Local Câmpina și Primarului Municipiului Câmpina pentru revocarea HCL de aprobare a PUZ-ului și în depunerea la instanța competentă a unei cereri de suspendare a Hotărârilor Consiliului Local de aprobare a PUZ-ului și construirii pasajului subteran, am fost contactați de un număr foarte mare de persoane care ne-au cerut precizări cu privire la demersul nostru. Dintre acestea, o parte au fost puse în contact cu avocații care au fost de acord să lucreze pro bono și astăzi au transmis către Consiliul Local al Municipiului Câmpina și către Primarul Municipiului Câmpina Plângerea prealabilă prin care se solicită revocarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Câmpina nr. 93/18.05.2023 privind Aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) și a celorlalte Hotărâri subsecvente.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi (19 iulie 2023) va fi depusă la instanța competentă o cerere de suspendare a executării celor patru Hotărâri adoptate de Consiliul Local al Municipiului Câmpina în contextul aprobării Planului Urbanistic Zonal (PUZ).
Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor câmpinenilor care au hotărât să se implice, dar și celor care ne-au contactat doar pentru a reitera că sprijină demersul nostru, dar au rețineri și temeri cu privire la repercusiunile pe care le-ar putea avea deschiderea unui litigiu cu Primarul Municipiului Câmpina. Câmpinenii care doresc să se implice, și din diverse motive nu au făcut-o încă, ne pot contacta la numărul de telefon 0722.202.871, deoarece  până la primul termen de judecată în dosarul de suspendare a executării celor patru Hotărâri adoptate de Consiliul Local al Municipiului Câmpina în contextul aprobării Planului Urbanistic Zonal (PUZ), pot face cerere de intervenție în interesul celor care au inițiat litigiul.
Vă mulțumim tuturor!"

Grupul de Inițiativă Civică „Spunem NU pasajului subteran”


19 Jul 2023 10:42 2502 vizualizari


Comentarii






  • 19.07.2023 13:21 diss Singura șansă pentru stoparea acestei aberații ar putea fi alegerile din 2024, cănd poate(?) cămpinenii se vor trezi.Orașul a ”beneficiat” de cea mai slabă administrație, ever, doar scandaluri, șușanele pe bani publici și multe poze cu primarul în rol de vedetă.Căt despre justiția din România...zero șanse, se știe doar cum și pentru cine funcționează.
2316 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3040 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3974 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3486 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV