Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Actualitate (Categoria articolului)

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

În ciuda orei matinale, comportamentul conducătorului auto i-a determinat pe polițiști să-l testeze cu aparatul etilotest, valoarea indicată de acesta fiind de 0,44 mgl/l/acool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

(Foto cu caracter ilustrativ)

1771 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 20.05.2022 10:22 Pentru conducere auto sub influență băuturi alcoolice sau droguri, propun modificare legislație cu anulare permis auto, interzicere permis auto min 5 ani, dosar penal și amendă salariul minim pe economie. Vom scapa de posibili criminali, infractori, aglomerație, accidente, etc. Și să fie făcute publice numele, varsta, fotografie, localitate domiciliul ale acestor iresponsabili.

Actualitate

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1394 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.