Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Actualitate (Categoria articolului)

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

În ciuda orei matinale, comportamentul conducătorului auto i-a determinat pe polițiști să-l testeze cu aparatul etilotest, valoarea indicată de acesta fiind de 0,44 mgl/l/acool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2285 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 20.05.2022 10:22 Pentru conducere auto sub influență băuturi alcoolice sau droguri, propun modificare legislație cu anulare permis auto, interzicere permis auto min 5 ani, dosar penal și amendă salariul minim pe economie. Vom scapa de posibili criminali, infractori, aglomerație, accidente, etc. Și să fie făcute publice numele, varsta, fotografie, localitate domiciliul ale acestor iresponsabili.

Actualitate

1930 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1931 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

754 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

157 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.