CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina s-au pus la punct detaliile privind organizarea centrelor de vaccinare pentru populație

- Actualitate -

La Câmpina s-au pus la punct detaliile privind organizarea centrelor de vaccinare pentru populație

În câteva zile, mai exact din 15 ianuarie 2021, ar urma să înceapă etapa a doua de vaccinare împotriva COVID-19, etapă care se adresează persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, bolnavilor cronici (indiferent de vârstă) și angajaților dintr-o serie de domenii cheie.

Luni, 11 ianuarie, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o ședință a Executivului cu conducerile celor două spitale din municipiu pentru a se stabili detaliile privind organizarea centrelor de vaccinare pentru populație. Vă reamintim că vor fi două centre de vaccinare împotriva COVID-19 pentru populație și vor funcționa la Casa de Cultură ”Geo Bogza” și la Casa Tineretului. La întâlnirea de astăzi de la Primărie au fost prezenți dr. Călin Tiu - managerul Spitalului Municipal, dr. Mihaela Petrovici - directorul medical al aceleiași instituții, precum și dr. Irina Minescu - managerul Spitalului de Psihiatrie Voila. Din partea administrației locale au participat primarul Alin Moldoveanu, administratorul public Adrian Dobre și șefii unor direcții și servicii din instituție.
Cele două centre de vaccinare pentru populație vor funcționa în două schimburi, astfel încât va fi nevoie de opt medici și 12 asistente medicale pentru asigurarea procesului de vaccinare. De asemenea, va fi nevoie și de câteva cadre medicale de rezervă. Cadrele medicale care își vor desfășura activitatea la aceste centre de vaccinare sunt medicii și asistentele de la cabinetele școlare din instituțiile de învățământ câmpinene. Pentru dotarea celor două centre de vaccinare pentru populație (etapa a II-a și a III-a de vaccinare), Primăria Câmpina a achiziționat deja mobilierul necesar (canapele și dulapuri pentru instrumentarul medical), precum și patru paravane pentru delimitare. După cum știți, la fiecare centru de vaccinare trebuie să existe un spațiu unde se realizează efectiv vaccinarea și un spațiu pentru supravegherea post-vaccinare. În acest al doilea spațiu, persoanele care s-au vaccinat vor aștepta 15-20 minute, sub supraveghere medicală, pentru a se constata dacă apare o posibilă reacție adversă.


11 Jan 2021 19:56 3788 vizualizari



Comentarii






2474 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2571 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1420 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5211 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV