CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sâmbătă, 19 octombrie, la Câmpina au loc Cupa Speranțelor Olimpice și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări

- Sport -

Sâmbătă, 19 octombrie, la Câmpina au loc Cupa Speranțelor Olimpice și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări

Cele mai importante competiții de atletism găzduite de Câmpina au loc în mod tradițional în luna octombrie, atunci când în organziarea CSS ”Constantin IstratI” și a Casei Tineretului se desfășoară Cupa Speranțelor Olimpice, ajunsă la a treia ediție, și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări. Organizarea simultană a celor două competiții care aduc la Câmpina, în fiecare an, cei mai buni aruncători din România, este singurul prilej de omagiere a unei mari personalități a Câmpinei, un om de mare valoare și de o modestie rară - profesorul Luca Henegar.

Cupa Speranțelor Olimpice și Memorialul ”Luca Henegar” la aruncări sunt programate sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 9.30, la baza sportivă a CSS ”Constantin Istrati” de la Căminul Petrol. Și-au anunțat deja prezența la Câmpina peste 50 de sportivi din întreaga țară, de la cluburi din București, Buzău, Piatra Neamț, Vaslui, Roman, Onești, Tecui, Oradea și, bineînțeles, Câmpina, invitați de onoare fiind doi mari antrenori de atletism - Dan Serafim și Gheorghe Megelea.
Competiția se adresează mai multor categorii de vârstă - de la copii I, la juniori III, II și I; la tineret și seniori, fete și băieți, iar programul probelor este următorul:
ora 9.30 - aruncarea ciocanului, fete, și aruncarea greutății, băieți;
ora 10.30 - aruncarea ciocanului, băieți, și aruncarea greutății, fete;
ora 11.30 - aruncarea suliței, fete și băieți;
ora 12.15 - aruncarea discului, băieți;
ora 13.15 - aruncarea discului, fete;
ora 14.00 - festivitatea de premiere.
”Ne străduim ca de la an la an să organizăm cât mai bine aceste competiții, să aducem la Câmpina cei mai valoroși aruncători ai momentului la nivel național, cu performanțe notabile inclusiv pe plan internațional, dar și alți invitați speciali din lumea atletismului. La ediția din acest an vom acorda premii, diplome și medalii, iar cele mai bune două performanțe, la feminin și la masculin, conform tabelei IAAF, vor fi recompensate cu câte o cupă. Sperăm ca vremea să țină cu noi și ne dorim ca iubitorii sportului din Câmpina să fie în număr cât mai mare alături de noi la această competiție, pentru că, repet, nu au ocazia să vadă în fiecare zi în concurs cei mai buni aruncători ai României”, ne-a declarat prof. Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.


14 Oct 2019 16:46 5248 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1040 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
775 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
584 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
850 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV