Mărțișoare handmade la "Lumea lui Scăpărici". Banii obținuți din vânzarea lor vor fi donați Asociației "Arca lui Norocel"

Social (Categoria articolului)

În această perioadă, la centrul educațional pentru copii "Lumea lui Scăpărici" din Câmpina au loc pregătiri intense pentru venirea primăverii. Se lucrează la realizarea unor mărțișoare care să le bucure sufletele celor care le vor primi. Sunt mărțișoare din fimo (pastă polimerică, modelatoare), diverse modele, foarte frumos colorate. Se lucrează cu drag, dar și cu multă speranță, pentru că această activitate are și un scop anume. Toți banii încasați din vânzarea mărțișoarelor vor fi donați Asociației pentru protecția animalelor "Arca lui Norocel" din Câmpina.

Realizarea și vânzarea acestor mărțișoare reprezintă o campanie prin care "Lumea lui Scăpărici" dorește să atragă atenția câmpinenilor (și nu numai lor) asupra importanței sterilizării animalelor de companie (câini și pisici) ca soluție pentru stoparea înmulțirii necontrolate, o campanie de conștientizare a publicului asupra fenomenului de abandonare a puilor, uneori chiar împreună cu mamele lor. "Lumea lui Scăpărici" se alătură astfel eforturilor Asociației "Arca lui Norocel" în lupta pentru salvarea animalelor, pentru susținerea campaniilor gratuite de sterilizare în Câmpina și împrejurimi. Spre deosebire de mulți dintre noi, "Lumea lui Scăpărici" a ales să nu stea deoparte, ci să ofere sprijin Asociației "Arca lui Norocel".
Priviți mărțișoarele, bucurați-vă de modele și culori și, mai ales, cumpărați! Cu acești bani vor fi salvate suflete nevinovate.
"Lumea lui Scăpărici" se află pe Bulevardul Carol I, la etajul complexului de la Salcie. Telefon - 0729.083.072, Facebook - Lumea lui Scăpărici

4698 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1310 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

324 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

280 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.