CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

28 de familii au primit cheile noilor locuințe de la Căminul Energetic din Câmpina

- Social -

28 de familii au primit cheile noilor locuințe de la Căminul Energetic din Câmpina

În pragul sărbătorilor de iarnă, 28 de familii din Câmpina au un motiv real de bucurie, au primit cheile noilor lor locuințe de la parterul și primul etaj al Căminului Energetic, situat pe Strada Lt. Oprescu Adrian. Cheile au fost înmânate miercuri, 18 decembrie 2019, de primarul Horia Tiseanu, alături de care s-au aflat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți angajați din cadrul Primăriei.

Lucrările de reparații capitale la Căminul Energetic au început în luna iulie a anului trecut și sunt aproape de finalizare în acest moment, în sensul că mai sunt de executat unele amenajări exterioare. În principal, lucrările la cămin au constat în reabilitarea parterului și etajului I - amenajarea de garsoniere și apartamente cu două camere, tencuieli interioare și exterioare, amenajare băi și holuri, realizarea unui sistem de preluare a apelor pluviale spre canalizarea publică, montarea de jgheaburi și burlane etc. Lucrările au fost executate de societatea Sofexpert Project SRL Șirna, care a câștigat licitația organizată de Primărie cu prețul de 977.677 lei fără TVA. Spuneam că lucrările sunt aproape de finalizare pentru că, inclusiv la momentul sosirii oficialităților locale, se lucra la betonarea aleilor exterioare și se aduceau pavelele pentru noua parcare, ceea ce i-a cam deranjat pe primarul Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi. Nemulțumirea acestora a crescut în momentul în care au intrat la parter și au constatat că nu există lumină pe holuri, dar aceste probleme vor fi rezolvate în zilele următoare, după încheierea contractelor cu Electrica. Noii chiriași au fost extrem de încântați că au intrat în posesia cheilor de la locuințe, lucru de înțeles având în vedere că vorbim despre familii cu venituri mici și care până acum nu au avut o locuință proprie.
”Am vrut să ne vedem astăzi pentru că se încheie anul 2019 și vroiam să vă facem o bucurie înainte de Crăciun. Nu vă dăm cadouri, vă dăm cheile noilor dvs. locuințe. Veți începe anul 2020 cu o locuință nouă, renovată în totalitate. Vă felicit că aveți locuințe noi și vă rog să le păstrați foarte bine, pentru că s-au investit mulți bani, să le îngrijiți, pentru că într-un viitor nu știu cât de apropiat sau îndepărtat vor fi ale dumneavoastră. Dacă noi reușim să primim aprobarea de la Ministerul Educației și să obținem definitiv aceste camere, le putem vinde, deci, dacă veți dori, le veți putea cumpăra. Pe de altă parte, vă rog să vă ocupați și de acest bloc, să fiți buni gospodari, pentru că nu va veni nimeni din afară să vă strângă hârtiile din fața blocului. Vă doresc Sărbători fericite și La mulți ani!”, le-a transmis oamenilor primarul Horia Tiseanu. (video)
La rândul său, viceprimarul Adrian Pițigoi a adăugat: ”Vrea să vă urez și eu bun venit acasă, pentru că acest cuvânt, acasă, atârna greu pentru fiecare. Ne bucurăm că am reușit să finalizăm acest proiect, fiind locuințe catalogate la trei stele. Mai avem aici o problemă legată de canalizare. Deocamdată am găsit soluția unei fose septice, iar în primăvară avem promisiunea celor de la HidroPrahova că vor introduce canalizare și pe această stradă, iar costurile dvs. vor fi foarte mici. Vidanjarea costă foarte mult acum și am decis, împreună cu domnul primar, să susținem financiar în continuare cheluielile legate de vidanjare, urmând ca în momentul în care blocul va fi racordat la canalizare, noua cheltuială, care va fi modică, să vă revină. Vă urez Sărbători cu bine și un An Nou numai cu bucurii în casă nouă!” (video)


19 Dec 2019 11:02 7055 vizualizari



Comentarii






  • 22.01.2021 15:56 barbu tot frecventat de ... este acel camin?
  • 20.12.2019 11:02 cornelius De ce nu ii repartizeaza si tanarului Carabelea din Prrovita o camera administratia.O fapta buna de sarbatori,si pe langa el mai sunt si alti cetateni simpli si onesti care nu au un acoperis,zona ar trebui iluminata corespunzator.Si patrule ale comunitarilor inutili care se plimba cu Insignia( chiar nu inteleg cum isi iau leafa) nejustificabil.
  • 19.12.2019 17:30 Petre Andrei Bani sunt, dar este multa GOLANEALA cum zice seful.Parcul de la SOLDAT a inghitit enorm,apoi alte maruntisuri ca masina Opel de 30 mii euro ,Calea Dacia,85% buget alocat administratiei,solda consilierilor etc,etc,etc.Poate cei de la judet impreuna cu DNA fac ceva curatenie.POPULISM IEFTIN a inceput campania?NU VOTAM!
505 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1639 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
871 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV