CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Expoziția de fotografii "Câmpina, România 100", o prefață a albumului cu același nume, pe care-l vom lansa de Ziua Câmpinei

- Actualitate -

Expoziția de fotografii

"Câmpina, România 100" a fost și rămâne un proiect de suflet pentru noi. Pe parcursul a 100 de zile v-am prezentat imagini din Câmpina de altădată și aceleași locuri așa cum arată ele acum, în Câmpina de astăzi. Un proiect care s-a bucurat de mare succes în rândul cititorilor noștri. Un proiect dedicat Câmpinei, în Anul Centenarului. Nu am crezut că vom merge mai departe. Dar s-a întâmplat asta datorită unor oameni care iubesc acest oraș la fel de mult ca și noi. Așa a apărut expoziția de fotografii "Câmpina, România 100", la "Cofee Shop", lângă Soldat.

Este o expoziție atipică pentru Câmpina, într-o cafenea. Fotografiile nu sunt înrămate, ci agățate... aproape peste tot, prinse cu cârlige de rufe, roșii, galbene și albastre. Este altceva și este frumos, vă asigurăm de asta, dar vă puteți convinge și singuri, trecând pragul Coffe Shop, cafenea situată la parterul unui bloc din Parcul de la Soldat, un loc cald și plăcut, extrem de primitor. Ideea acestei expoziții i-a aparținut lui Irinel Dumitrașcu, proprietara cafenelei și președinta Asociației ProCâmpina. O idee care ne-a plăcut și pe care am pus-o împreună în practică. Marți seară, aici, la Coffe Shop a avut loc "vernisajul", adică o întâlnire între prieteni (și le mulțumim din suflet celor care ne-au fost alături), la o cană de vin fiert, cu scorțișoară, printre fotografii și amintiri. Am vorbit despre Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi, am depănat amintiri, am revenit la prezent, așa cum este el, cu bune și cu rele.
Vă invităm să vizitați expoziția care va rămâne la Coffe Shop până pe 1 Decembrie inclusiv, iar apoi o veți putea vedea la Vila Barbizon, de pe Strada Vasile Alecsandri (fosta policlinică pentru copii, reabilitată integral de arhitectul câmpinean George Valentin Ion și transformată într-un restaurant-bistro, unic în Câmpina și nu numai). În ceea ce ne privește, urmează editarea albumului "Câmpina, România 100", care se află în lucru și care va fi tipărit din fonduri exclusiv private.


28 Nov 2018 21:30 3647 vizualizari


Comentarii


  • 29.11.2018 16:27 oana Si cine vor fi autorii albumului pe coperta?
3446 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
598 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
789 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
878 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV