CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Stadiul proiectelor cu fonduri europene derulate de Primăria Câmpina

- Actualitate -

Primăria Câmpina a depus, în vederea obținerii de finanțare europeană, nouă proiecte de investiții. Sunt proiecte despre care am mai scris pe parcursul anului și revenim acum cu stadiul fiecărui proiect, valoarea și termenul de realizare, în conformitate cu informațiile prezentate de primarul Horia Tiseanu la recenta conferință de presă organizată de Primărie. (video)

Restaurarea, dotarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural - Muzeul "B.P. Hasdeu", proiect în valoare de 15,8 milioane lei, pentru care a fost semnat contractul de finanțare în luna septembrie a acestui an. Durata contractului este de 36 luni, din care 25 luni pentru lucrările propriu-zise de restaurare.
Creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale (reabilitare termică Bloc 12, Strada Victoriei) - proiect pentru care a fost semnat contractul de finanțare la sfârșitul lunii septembrie, valoare - 731.023 lei, durata contractului 22 luni, din care 10 luni pentru lucrările de execuție.
Creșterea eficienței energetice în Spitalul Municipal - proiect aflat în etapa de precontractare, a obținut un punctaj de 78 de puncte după etapele de evaluare administrativă, tehnică și economică. "Este un punctaj mare, cu care am intrat în etapa de precontractare, adică etapa premergătoare semnării contractului de finanțare. Valoarea proiectului este de 26,528 milioane lei, chiar peste modernizarea Căii Dacia, care a fost cel mai valoros proiect de până acum și care a avut o valoare de aproximativ 25 milioane lei. Durata proiectului privind Spitalul Municipal este de 42 de luni, din care 38 luni pentru execuția lucrărilor. Vreau să vă spun că nu este vorba despre o izolare obișnuită a pereților exteriori, ci va fi o izolare termică prin metoda numită fațadă ventilată, cu un spațiu care va permite aerisirea continuă a pereților clădirii. Este o metodă mai nouă, care protejează clădirea împotriva umezelii și condensului", a afirmat primarul Horia Tiseanu. (video)
Creșterea eficienței energetice în Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" - proiect intrat în faza de precontractare cu 83 puncte, valoare 8,41 milioane lei, durată 24 luni din care 16 luni pentru lucrările propriu-zise. "Ca și în cazul Spitalului Municipal, pe lângă lucrările de reabilitare termică, se vor schimba complet instalațiile electrică și termică, lucru foarte important pentru siguranța liceului și, bineînțeles, pentru eficiența economică", a mai spus primarul Horia Tiseanu.
Creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale (reabilitare termică Bloc 7ABC de pe Bulevardul Carol I) - a intrat în etapa de precontractare cu un punctaj de 77 puncte. Valoarea proiectului - 3,44 milioane lei, iar durata de realizare - 20 luni, din care 12 luni pentru lucrările de execuție.
- Îmbunătățirea infrastucturii educaționale prin construirea unei grădinițe (pe Strada Uniunea Europeană) - proiect depus în vara acestui an și care a trecut de evaluarea conformității administrative și eligibilității. Este în etapa de evaluare tehnică și financiară. Valoarea proiectului este de 4,150 milioane lei, iar durata este de 36 luni, din care 18 luni pentru lucrările de construcție. "Este un proiect foarte frumos, dacă va fi aprobat vom avea o bijuterie de grădiniță", a afirmat primarul Horia Tiseanu.
- Reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public - proiect depus în august 2018, valoare 4,15 milioane lei, durată - 12 luni din care 7 luni pentru lucrările de execuție.
- În cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală au fost depuse, prin intermediul GAL, două proiecte: construirea de locuințe sociale (2,3 milioane euro) și modernizarea străzilor Oborului și Pădurii (500.000 euro).


06 Nov 2018 19:33 5946 vizualizari


Comentarii


  • 10.11.2018 20:55 Ionut Popescu Nu îl putem compara pe dl Tiseanu cu dl Emanuel Savin de la Bușteni. E mare diferență Din păcate în Câmpina nu s-a făcut nimic pentru revigorarea industriei. Un mini parc industrial care sa atragă firme românești și străine. Campina a devenit un oraș liniștit similar cu o stațiune.
  • 07.11.2018 10:18 Dobrescu Iulian Teoretic suna bine,practic mai e mult pana la finalizare ,de neinteles cum se aleg doar anumite cladiri rezidentiale si foarte putine fata de necesitati.Chiar nu se poate insista mai mult pe acest subiect?sunt blocuri urate ce pot schimba putin fata orasului, exceptand pe cele din centru ,cum s-a putut in Busteni ?toate blocurile sunt izolate termic,fata de orasul nostru cu doar vreo 2-3.
415 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
486 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
575 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1179 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV