CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

După două zile grele pentru pompieri, incendiul forestier de la Barajul Paltinu a fost stins

- Actualitate -

După două zile grele pentru pompieri, incendiul forestier de la Barajul Paltinu a fost stins

Au fost două zile extrem de complicate pentru pompierii care au intervenit la incendiul forestier din zona Barajului Paltinu, izbucnit marți, 31 octombrie, din motive încă necunoscute.

După localizarea incendiului, pe parcursul nopții trecute, acesta a rămas sub monitorizarea unui echipaj de pompieri. Miercuri dimineață s-a constituit o nouă echipă de intervenție pentru neutralizarea incendiului. Acesta nu se mai manifesta cu aceeași intensitate, practic mai fumegau bușteni și s-a intervenit pentru stingerea acestora. 
Echipa care a intervenit miercuri, 1 noiembrie, a fost formată din 20 pompieri, cu o barcă, cinci motopompe, o autospecială de stingere și trei autospeciale de primă intervenție. 
După nouă ore de muncă, pompierii au strâns baza materială și s-au retras la bază. S-a acționat cu apă, fiind creată o rețea de furtunuri care au alimentat dispozitivele de stingere portabile purtate de pompieri. De asemenea, s-a intervenit cu drujbe pentru a mărunți doborâturile masive care încă ardeau violent, astfel încât să poată fi stinse. Au fost neutralizate focarele, dar locația rămâne sub monitorizare și în această noapte. 
De asemenea, la finalul s-a efectuat și o recunoaștere de pe lac (video), astfel încât să se asigure că nu mai există focare.
Acum, în paralel cu ancheta ISU Prahova pentru stabilirea cauzei izbucnirii acestui inceniu, a fost inițiată și o anchetă a Poliției.


01 Nov 2023 19:47 2023 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
203 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
725 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
728 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
792 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV