Traficul rutier este restricționat pe DN1 și DN 1A

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Restricția a fost ridicată la ora 11.00.

Centrul InfoTrafic al Poliției Române anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, traficul rutier este restricționat pe DN1 Ploiești - Brașov și DN1A Ploiești - Cheia - Brașov, pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Poliția Română recomandă tuturor participanților la trafic să circule cu prudență și să respecte indicațiile agenților de la Poliția Rutieră.

Nordul județului Prahova se află sub incidența codului portocaliu de viscol și ninsoare. Noaptea trecută, zeci de TIR-uri și autovehicule au fost oprite pe DN1, în diferite puncte, între Breaza și Azuga, din cauza altor TIR-uri rămase blocate în zonele aflate în pantă și la care a fost nevoie de intervenția autorităților pentru a-și putea relua circulația. Din cauza ninsorii abundente și viscolului puternic, utilajele de deszăpezire au făcut față cu greu pe DN1. Pe Valea Prahovei a nins viscolit toată noaptea.

(Foto ilustrativ, sursă RTV.ro)

3788 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2007 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2010 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

845 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

169 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.