Agenții Poliției Locale Câmpina au oferit flori doamnelor, în prima zi de primăvară

Social (Categoria articolului)

Luni, 1 martie 2021, puțin după ora 10.00, în centrul Câmpinei, agenții Poliției Locale le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, în mod simbolic, câte o floare, la începutul unei noi primăveri.

Acțiunea s-a desfășurat în zona Străzii Republicii, la intrarea în parcarea centrală, în zona trecerii de pietoni din fața Complexului Comercial Romal și a trecerii de pietoni din apropierea Pieței Centrale. ”Este o acțiune prin care încercăm să demonstrăm că suntem aproape de cetățean, că agenții Poliției Locale nu dau doar sancțiuni, ci sunt cei care pot oferi și o floare, pot transmite și o vorbă bună, o urare în prima zi calendaristică de primăvară”, ne-a declarat Romeo Văsii, directorul Poliției Locale Câmpina, sintetizând acțiunea de 1 Martie. 
Gestul agenților Poliției Locale Câmpina a fost bine primit în rândul doamnelor și domnișoarelor, cele mai multe dintre ele arătându-se surprinse, dar și încântate de... întâlnirea cu polițiștii.

3858 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Doru Gradeanu 02.03.2021 18:19 Bravo! Felicitari! Un gest frumos

Social

2375 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3120 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

871 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1659 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.