Agenții Poliției Locale Câmpina au oferit flori doamnelor, în prima zi de primăvară

Social (Categoria articolului)

Luni, 1 martie 2021, puțin după ora 10.00, în centrul Câmpinei, agenții Poliției Locale le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, în mod simbolic, câte o floare, la începutul unei noi primăveri.

Acțiunea s-a desfășurat în zona Străzii Republicii, la intrarea în parcarea centrală, în zona trecerii de pietoni din fața Complexului Comercial Romal și a trecerii de pietoni din apropierea Pieței Centrale. ”Este o acțiune prin care încercăm să demonstrăm că suntem aproape de cetățean, că agenții Poliției Locale nu dau doar sancțiuni, ci sunt cei care pot oferi și o floare, pot transmite și o vorbă bună, o urare în prima zi calendaristică de primăvară”, ne-a declarat Romeo Văsii, directorul Poliției Locale Câmpina, sintetizând acțiunea de 1 Martie. 
Gestul agenților Poliției Locale Câmpina a fost bine primit în rândul doamnelor și domnișoarelor, cele mai multe dintre ele arătându-se surprinse, dar și încântate de... întâlnirea cu polițiștii.

4155 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Doru Gradeanu 02.03.2021 18:19 Bravo! Felicitari! Un gest frumos

Social

1437 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

689 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

74 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

329 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.