Mara Lăzărescu, de la Școala Centrală Câmpina, este câștigătoarea concursului de desene ”Basarabia, pământ românesc”

Social (Categoria articolului)

După cu v-am informat deja, zilele trecute, odată cu aniversarea, pe 27 martie 2022, a 104 de la unirea Basarabiei cu România, la Câmpina a avut loc un concurs de eseuri și desene intitulat ”Basarabia, pământ românesc”.

Concursul a fost organizat de Subfiliala Câmpina a Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”, condusă de col. (r) Marian Dulă, în colaborare cu Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” și Casa de Cultură ”Geo Bogza”. S-au înscris numeroși elevi din Câmpina, dar și din cele două localități din Basarabia - Cahul și Cimișlia, înfrățite cu municipiul Câmpina.
Juriul a deliberat și astăzi au fost anunțate rezultatele:
Desen
Premiul I - Mara Lăzărescu, clasa  VI-a, Școala Gimnazială Centrală Câmpina, profesor coordonator Elena Vasile; (foto - desenul câștigător)
Premiul al II-lea - Nadejda Donea, 16 ani, anul III, Școala de arte plastice pentru copii Cahul, profesor coordonator Daniel Donici;
Premiul al III-lea - Alina Petrov, 13 ani, anul III, Școala de arte plastice pentru copii Cahul, profesor coordonator Daniel Donici;
Mențiune - Alexandrina Morari, 12 ani, anul II, Școala de arte plastice pentru copii Cahul, profesor coordonator Ion Ciută;
Premiul ”Cultul Eroilor” Câmpina - Mihaela Secrieru, clasa a V-a, Liceul Teoretic ”Ion Creangă”, Cimișlia;
Premiul Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina - Nicoleta Dopira, clasa a VI-a, Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Cimișlia, profesor coordonator Lilia Josu.
Eseuri
Premiul I - Crina Panțîru, clasa a XII-a, Liceul Teoretic ”Ion Creangă”, Cimișlia;
Premul al II-lea - Sebastian Marian Leonte, clasa a XI-a, Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” Tulcea, profesor coordonator Cristina Buzoianu;
Premiul al III-lea - Alina Panțîru, clasa a X-a, Liceul Teoretic ”Ion Creangă”, Cimișlia;
Mențiune - Cătălina Dabija, clasa a XII-a, Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonator profesor Ofelia Negoiță;
Premiul ”Cultul Eroilor” Câmpina - Ana Veveriță, clasa a XII-a, Liceul Teoretic ”Ion Creangă” Cimișlia.
Premiile constau în cărți și diplome, oferite de Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina și Subfiliala Câmpina a Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”. Premiile și diplomele vor fi acordate la Adunarea generală anuală a Subfilialei municipiului Câmpina a Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria” din 8 aprilie 2022. Premiile pentru participanții din Cahul și Cimișlia vor fi trimise prin poștă.

5132 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2628 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.