CONTACT

Personalitatea lui Mircea Ionescu Quintus, evocată la întâlnirea liderilor organizațiilor liberale de pensionari din zona Sud Muntenia

- Politică -

Personalitatea lui Mircea Ionescu Quintus, evocată la întâlnirea liderilor organizațiilor liberale de pensionari din zona Sud Muntenia

PNL Prahova a găzduit, seara trecută, întâlnirea liderilor organizațiilor liberale de pensionari din județele din zona Sud Muntenia - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Teleorman și, bineînțeles, Prahova. Au fost prezenți președinții, prim-vicepreședinții, secretarii generali și comunicatorii organizațiilor menționate.

Gazdele întâlnirii au fost președintele Organizației județene a persoanelor de vârsta a treia - Marian Dulă (vicepreședinte pentru zona Sud Muntenia) și secretarul general al PNL Prahova, Alin Moldoveanu. Cei prezenți au evocat personalitatea lui Mircea Ionescu Quintus, fost președinte al PNL și apoi președinte de onoare, plecat dintre noi în urmă cu mai puțin de un an. S-a vorbit despre Partidul Național Liberal sub conducerea lui Quintus, dar și despre amprenta pusă de acesta asupra noului PNL.
Apoi au urmat dezbateri despre noua lege a pensiilor, care în opinia seniorilor din PNL nu ar trebui să învrăjbească diversele categorii sociale, ci ar trebui să fie o lege corectă și bine fundamentată; despre programul de guvernare al PNL și despre rolul pensionarilor în activitatea partidului, aici insistându-se pe ideea de promovare a pensionarilor, inclusiv pe listele de candidați la alegerile locale, datorită experienței și implicării lor.


29 Jun 2018 10:55 5016 vizualizari


Comentarii






470 vizualizari 07 May 2024 20:34 10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

Zilele trecute, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, și-a lansat programul electoral într-un eveniment care a subliniat din nou angajamentul său față de prezentul și viitorul Câmpinei. Sub motto-ul "Oameni. Prezent și viitor", programul Irinei Nistor se axează pe implicarea comunității în procesele decizionale printr-o comunicare continuă cu aceștia, pe rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetățenilor, dar și pe implementarea de proiecte menite să asigure un viitor mai bun câmpinenilor.

citeste mai mult
2410 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2234 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
1980 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV