Un consilier câmpinean propune montarea de paravane pentru a nu se mai vedea boscheții de pe calea ferată

Actualitate (Categoria articolului)

Un fel de 'să ascundem mizeria sub preș'. Cam aceasta este ideea care rezultă din propunerea consilierului local Dragomir Enache. Paravane ușoare, eventual colorate, de o parte și de alta a Bulevardului Carol I, pentru ca zona plină de buruieni să nu mai fie vizibilă trecătorilor.

Interesant este faptul că nu a reacționat niciun alt consilier local la o asemenea propunere. De fapt, unii consilieri chiar au crezut că Dragomir Enache glumește. Dar omul vorbea serios. La fel de serios a răspuns și viceprimarul Adrian Pițigoi: 'Calea ferată și zona adiacentă aparțin CFR. Nu putem monta nimic acolo fără avizul acestei societăți. Dar vom face o adresa către SNCFR pentru a le solicita aviz să montăm niște panouri'.

N-ar fi mai bine, întrebăm noi, ca administrația locală să trimită o adresă la SNCFR prin care să ceară, imperativ chiar, să se facă o curățenie generală pe calea ferată? Montăm panouri ca să ascundem mizeria în loc să facem curățenie? Unde s-a mai pomenit așa ceva? Calea ferată nu mai este utilizată și, cel mai probabil, nici nu va mai fi vreodată. Nu mai are ce societăți să deservească, asta pe lângă faptul că, poate știați sau nu, podul de cale ferată de peste râul Prahova nu mai poate fi utilizat, unul dintre picioarele podului fiind fisurat. Deocamdată, SNCFR nu are în vedere dezafectarea căii ferate pentru că o astfel de operațiune ar presupune niște costuri, dar o administrație locală cu adevărat interesată ar trebui să facă toate demersurile posibile și imposibile pentru ca măcar curățenie să fie în zonele adiacente căii ferate. Nu să vină cu idei de genul paravanelor care să ascundă mizeria. 

6541 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ion enescu 26.08.2016 19:34 De ce paravane, cineva vrea bani în plus, nu Societatea FLORICA sa facă curățenie, ne costă mai puțin. ...
  • Alex 26.08.2016 21:31 Eu propun betonarea intre acel bloc si acea curte in vederea construirii unei mici alei, sau strazi pentru a fluidiza traficul, sau unui micut parc. Acele paravane ar da urat orasului..
  • Dudu Iohan 27.08.2016 23:50 Si pe panouri ce sa scrie... ........ you,etc.etc,bla,bla,bla,fantastic ,,
  • ADRIAN 29.08.2016 11:53 Mai bine ar propune sa faca ceva sa vina investitori in campina. Astia nu au ce face acolo...pe cuvantul meu. Acum au trecut alegerile, iar e liniste cu Parcul industrial...care oricum dureaza 3 ani sa il faca. Oamenii se chinuie in orasul ala frumos, nu au unde muncii omeneste, ca de hei rup si sclavie sunt satui.
  • nicolescu mircea 29.08.2016 17:07 Calea ferata e necesara atunci cand Rafinaria va fi dusa la 'Groapa'.Primaria nu are nici o lege de partea ei sa oblige pe cei ce detin Societati Comerciale si lasa numai gunoi in urma?Quitus de Campina ce zice ?sau Tiseanu, ce e cunoscut si de cainii comunitari de 20 de ani sau indiferenta ,lenea incompetenta stapaneste cu brio administartia locala.Nu se pot da amenzi chiar nu se poate face nimic decat propuneri de cascadorii rasului.Ce inseamna sedintele Consilui Local doar pierdere de timp si bani cheltuiti fara rost pe indemnizatii si concedii platite de locuitori?MIZERABILA Administratie nu se vede nimic concret si benefic pt oras.

Actualitate

1139 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2177 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

194 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3829 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.