Până pe 20 decembrie 2023, se închide total circulația rutieră pe Strada Bobâlna

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a anunțat că având în vedere lucrările de extindere a rețelei de canalizare, care se efectuează pe partea carosabilă a Străzii Bobâlna, de la intersecția cu Strada B.P. Hasdeu până la Calea Doftanei, se instituie închiderea totală a circulației pe această stradă pe perioada 21 noiembrie 2023 - 20 decembrie 2023.

Ruta ocolitoare pentru traficul rutier este Calea Doftanei - sensul giratoriu ”Răcitor” - Strada B.P. Hasdeu - Strada Oituz - B-dul Carol I.
Termenul de execuție al lucrărilor de pe Strada Bobâlna poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de respectarea standardelor de calitate. În caz de urgență se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate, riverani, precum și pentru aprovizionarea agenților economici din zona afectată.

2322 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 18.11.2023 14:26 Felicitări tuturor celor implicați! În anul 2023 asfaltările se fac în continuare cănd iarna a venit ! Bătaie de joc pe banii cămpinenilor, la primăvară începe reasfaltarea.Vorba lui Lăpușneanu: proști da' mulți!

Actualitate

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1856 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.