CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Până pe 20 decembrie 2023, se închide total circulația rutieră pe Strada Bobâlna

- Actualitate -

Până pe 20 decembrie 2023, se închide total circulația rutieră pe Strada Bobâlna

Primăria municipiului Câmpina a anunțat că având în vedere lucrările de extindere a rețelei de canalizare, care se efectuează pe partea carosabilă a Străzii Bobâlna, de la intersecția cu Strada B.P. Hasdeu până la Calea Doftanei, se instituie închiderea totală a circulației pe această stradă pe perioada 21 noiembrie 2023 - 20 decembrie 2023.

Ruta ocolitoare pentru traficul rutier este Calea Doftanei - sensul giratoriu ”Răcitor” - Strada B.P. Hasdeu - Strada Oituz - B-dul Carol I.
Termenul de execuție al lucrărilor de pe Strada Bobâlna poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de respectarea standardelor de calitate. În caz de urgență se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate, riverani, precum și pentru aprovizionarea agenților economici din zona afectată.


18 Nov 2023 10:01 2683 vizualizari


Comentarii


  • 18.11.2023 14:26 diss Felicitări tuturor celor implicați! În anul 2023 asfaltările se fac în continuare cănd iarna a venit ! Bătaie de joc pe banii cămpinenilor, la primăvară începe reasfaltarea.Vorba lui Lăpușneanu: proști da' mulți!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
237 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
747 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
739 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
797 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV