Tenaris vă invită la film. Pe 8 și 9 iulie, în aer liber, în Centrul Civic al Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

În week-end-ul 8-9 iulie 2017, în Parcul de la Soldat va avea loc o nouă ediție a Festivalului "Tenaris CineLatino", eveniment organizat de societatea Tenaris Silcotub în parteneriat cu Primăria Câmpina. Festivalul include două proiecții în aer liber, în fiecare seară de la ora 22.00, iar accesul publicului este gratuit.

“Tenaris CineLatino” este un eveniment prin care compania TenarisSilcotub doreşte să înlesnească publicului accesul la cultura latino-americană și să creeze un spațiu de dialog între oameni din culturi diferite, printr-un eveniment dedicat întregii comunități. Este cea de-a VI-a ediție a festivalului, iar selecția filmelor a fost realizată în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) - organizatorul celui mai mare eveniment de profil din sud-estul Europei, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și cu sprijinul Fundacion PROA, care coordonează evenimentele culturale organizate de Tenaris la nivel mondial. Ca în fiecare an, “Tenaris CineLatino” aduce un film românesc și unul din America Latină.

Ediția din acest an se deschide, sâmbătă, 8 iulie, cu filmul „Pe culmile iubirii”, în regia lui Nelson Núñez. O producție din Venezuela, o comedie de succes și vă veți convinge de acest lucru. Pablo, un tânăr timid și fără viață socială, devine obsedat de ideea de a-și cuceri o fostă colegă de liceu, care a ajuns să trăiască practicând cea mai veche meserie din lume.
Duminică va fi proiectat un fil românesc, care a avut premiera oficială cu doar câteva săptămâni în urmă. „Vara s-a sfârșit”, în regia lui Radu Potcoavă, e povestea a doi puști care își petrec vacanța de vară pe malul Dunării. Cei doi devin tot mai buni prieteni, până când unul dintre ei acceptă să însceneze răpirea celuilalt, pentru a-i șantaja tatăl absent. Bineînțeles, un asemenea gest nu poate rămâne fără consecințe neprevăzute.
Mai multe informații despre fiecare film din program sunt publicate pe pagina de Facebook a evenimentului, Tenaris CineLatino.

9128 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1222 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1280 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

361 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

745 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.