Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Primăria Câmpina: ”Zona Metropolitană Câmpina este cheia de dezvoltare pentru viitor”

Politică (Categoria articolului)

Din punctul de vedere al candidatului PMP, Ioan Adrian Pițigoi, Câmpina are un potențial crescut de dezvoltare industrială și un potențial la fel de mare de dezvoltare turistică. ”A venit timpul să recuperăm tradiția noastră industrială adaptând-o la tehnologia secolului al XXI-lea și să dezvoltăm turismul la standardele de astăzi. Pentru toate acestea ne trebuie o strategoie clară și echilibrată de dezvoltare. Eu vă propun Zona Metropolitană Câmpina”, spune Adrian Pițigoi.

Ce este și la ce ne folosește
- Este un parteneriat administrativ cu primăriile localităților învecinate pentru o dezvoltare integrată a zonei.
- Putem dezvolta Câmpina atât pe palierul industrial modern (parcuri industriale pentru înalte tehnologiii, nepoluante), cât și pe palierul turistic.
- Putem accesa mai ușor fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și creșterea calității vieții.
Până unde se întinde
- Axa Câmpina - Breaza și localitățile Bănești, Poiana Câmpina, Cornu, Telega, Provița de Sus și de Jos, Brebu, Șotrile, Valea Doftanei.
- Și Câmpina și localitățile învecinate se extind în mod natural. Mulți oameni din comune lucrează ori au afaceri în oraș, Câmpina are nevoie de suprafețe mari de teren pentru parcurile industriale, comunele au nevoie de sprijin pentru rețelele de transport și infrastructură.
Dezvoltare echilibrată
- Și în dezvoltarea industrială și în cea turistică, ținem cont de dreptul oamenilor la un mediu sănătos, la un oraș curat și civilizat.
- Un parc industrial în care vom atrage investiții în industrie de înaltă calificare, nepoluantă, în parteneriat cu Bănești.
- Dezvoltarea turismului în parteneriat cu localitățile de pe Valea Doftanei și a agroturismului, în parteneriat cu Telega, Provița de Sus și de Jos.
Termene
- 2020-2022: elaborarea strategiei și încheierea procedurilor administrative de înființare a Zonei Metropolitane Câmpina.
- 2022-2024: realizarea lucrărilor de infrastructură pentru parcul industrial și pentru dezvoltarea bazei materiale a turismului de pe Valea Doftanei.

Mai multe detalii despre proiectele PMP Câmpina puteți găsi pe pagina de Facebook Ioan Pițigoi.
(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 21200020)

3217 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2038 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2186 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

1078 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2245 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.