Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Primăria Câmpina: ”Zona Metropolitană Câmpina este cheia de dezvoltare pentru viitor”

Politică (Categoria articolului)

Din punctul de vedere al candidatului PMP, Ioan Adrian Pițigoi, Câmpina are un potențial crescut de dezvoltare industrială și un potențial la fel de mare de dezvoltare turistică. ”A venit timpul să recuperăm tradiția noastră industrială adaptând-o la tehnologia secolului al XXI-lea și să dezvoltăm turismul la standardele de astăzi. Pentru toate acestea ne trebuie o strategoie clară și echilibrată de dezvoltare. Eu vă propun Zona Metropolitană Câmpina”, spune Adrian Pițigoi.

Ce este și la ce ne folosește
- Este un parteneriat administrativ cu primăriile localităților învecinate pentru o dezvoltare integrată a zonei.
- Putem dezvolta Câmpina atât pe palierul industrial modern (parcuri industriale pentru înalte tehnologiii, nepoluante), cât și pe palierul turistic.
- Putem accesa mai ușor fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și creșterea calității vieții.
Până unde se întinde
- Axa Câmpina - Breaza și localitățile Bănești, Poiana Câmpina, Cornu, Telega, Provița de Sus și de Jos, Brebu, Șotrile, Valea Doftanei.
- Și Câmpina și localitățile învecinate se extind în mod natural. Mulți oameni din comune lucrează ori au afaceri în oraș, Câmpina are nevoie de suprafețe mari de teren pentru parcurile industriale, comunele au nevoie de sprijin pentru rețelele de transport și infrastructură.
Dezvoltare echilibrată
- Și în dezvoltarea industrială și în cea turistică, ținem cont de dreptul oamenilor la un mediu sănătos, la un oraș curat și civilizat.
- Un parc industrial în care vom atrage investiții în industrie de înaltă calificare, nepoluantă, în parteneriat cu Bănești.
- Dezvoltarea turismului în parteneriat cu localitățile de pe Valea Doftanei și a agroturismului, în parteneriat cu Telega, Provița de Sus și de Jos.
Termene
- 2020-2022: elaborarea strategiei și încheierea procedurilor administrative de înființare a Zonei Metropolitane Câmpina.
- 2022-2024: realizarea lucrărilor de infrastructură pentru parcul industrial și pentru dezvoltarea bazei materiale a turismului de pe Valea Doftanei.

Mai multe detalii despre proiectele PMP Câmpina puteți găsi pe pagina de Facebook Ioan Pițigoi.
(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 21200020)

3838 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

907 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1619 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.