Vineri, 30 iunie, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” are loc vernisajul unei expoziții de pictură. Expun doi artiști câmpineni

Eveniment (Categoria articolului)

Vineri, 30 iunie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții de pictură.

Expun doi artiști plastici câmpineni - Gabriel Dima și Aurel Grigorescu, ambii membri ai Asociației artiștilor plastici ”Câmpina artelor”. Gazda evenimentului va fi Alexandra Toma - responsabilul Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, iar expoziția va rămâne deschisă o perioadă, timp în care orice persoană interesată o va putea vizita.
Expoziția este intitulată ”Retrospective coloristice” și va cuprinde mai multe creații mai vechi, dar și mai noi, ale celor doi valoroși artiști plastici câmpineni.

2117 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1408 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

1047 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.

Alte stiri recente

80 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

410 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.