Şcoala "B.P. Hasdeu" a câştigat Cupa "Barbu Ştirbei" la fotbal

Sport (Categoria articolului)

Pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol din Câmpina a avut loc astăzi una dintre competiţiile fotbalistice dedicate copiilor şi finanţate de la bugetul local. Din păcate, dintre toate unităţile de învăţământ din localitate, doar trei au răspuns invitaţiei administraţiei locale de a participa la această competiție tradițională.

Este vorba de şcolile "Ion Câmpineanu", "B.P. Hasdeu" şi "Al.I. Cuza", care au jucat în sistem "fiecare cu fiecare", câte două reprize a 15 minute fiecare şi pe un teren de dimensiuni reduse. Iată şi rezultatele înregistrate:
Şcoala "B.P. Hasdeu" - Şcoala "Cuza" 4-1
Şcoala "B.P Hasdeu" - Şcoala "Câmpineanu" 6-0
Şcoala "Câmpineanu" - Şcoala "Cuza" 6-6
În urma acestor rezultate, podiumul a arătat astfel: locul I - Şcoala "B.P. Hasdeu", locul al II-lea - Şcoala "Cuza", locul al III-lea - Şcoala "Câmpineanu".
Competiţia a fost organizată de Primăria şi Consiliul Local Câmpina, cu sprijinul Casei Tineretului şi a Clubului Sportiv Câmpina, premiile oferite constând în cupe, diplome, medalii şi echipament sportiv.

8048 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil 10.06.2016 23:00 Dar Fratila cu ce ocazie la aceasta competitie?! Ce a facut el azi se numeste uzurpare de calitati oficiale si e penal, pentru ca noul consiliu nu a fost inca validat! Daca ii face un binevoitor o plangere penala?! Poate cu acelasi prilej il intreaba cineva si din ce traieste?!

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.