CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Urmările gesturilor incalificabile ale unui părinte la un meci de fotbal de copii al unei echipe din Câmpina. Poliția l-a reținut 24 de ore

- Actualitate -

Urmările gesturilor incalificabile ale unui părinte la un meci de fotbal de copii al unei echipe din Câmpina. Poliția l-a reținut 24 de ore

CâmpinaTV.ro a dezvăluit un episod foarte trist din ceea ce s-a întâmplat la un meci de fotbal de copii, în care a fost implicat și un club câmpinean. Detalii, inclusiv imagini video - aici.

CâmpinaTV.ro a solicitat Inspectoratului Județean de Poliție Prahova un punct de vedere față de cele întâmplate. Iată răspunsul purtătorului de cuvânt al IJP Prahova:
”La data de 21 octombrie, în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timpul unui meci de fotbal care a avut loc în incinta Parcului Municipal Vest. În fapt, bărbatul în cauză, în vârstă de 46 de ani, din comuna Telega, ar fi fost deranjat de un alt spectator care filma meciul de fotbal, reacționând față de el, și totodată, având un comportament obscen, în zonă fiind prezente mai multe persoane. Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri”.


23 Oct 2023 10:20 2814 vizualizari


Comentarii






1674 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2469 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1607 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3277 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV