Crearea de site-uri cu implementarea tehnologiei Google AMP

Actualitate (Categoria articolului)

După o experiență de peste 20 de ani de programare website, echipa PromovareGoogle.ro oferă acum clienților și servicii de creare site-uri cu implementarea tehnologiei Google Accelerated Mobile Pages (AMP). Ce înseamnă Google AMP? Este un nou standard pentru construcția unui site, o tehnologie care oferă o încărcare mult mai rapidă pe telefoanele mobile și o mai bună vizibilitate pe Google.

AMP este cu 85% mai rapid decât site-urile clasice, crește valoarea site-ului pe Google și furnizează mai multe beneficii, printre care: scăderea prețului unei campanii SEO; scăderea duratei prin care un cuvânt cheie ajunge în prima pagină din Google; încărcare instantă și o navigație mult mai ușoară, datorită sistemului de management al conținutului deținut de AMP. În plus, față de site-urile clasice, un site Google AMP este marcat cu iconița "trăznet" în rezultatele din Google, atrăgând astfel atenția utilizatorilor să acceseze site-ul.
Pe lângă crearea de site-uri Google AMP, PromovareGoogle.ro Câmpina oferă și campanii de promovare prin SEO măsurabile și implementează noul standard de afișare a pozelor în format WebP, un nou standard de imagine cu o calitate superioară. Pozele WebP sunt cu 30% mai mici decât cele standard JPG sau PNG, ceea ce mărește considerabil viteza de încărcare a site-ului mai ales atunci când internetul este mai slab. “O abordare analitică și creativă, guvernată de o intuiție care ne ajută să creăm un site web orientat către rezultate”, acesta este sloganul sub care își desfășoară activitatea Promovare Google Câmpina. Mai multe informații despre crearea și promovarea unui site Google AMP le găsiți pe site-ul agenției - Promovare Google. (P)

3404 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

547 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

854 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.

Alte stiri recente

1252 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

920 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.