Incendiu la o casă din Măgureni. Patru autospeciale mobilizate pentru intervenție

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Conform ISU Prahova, cauza preliminară a incendiului este depozitarea jarului din sobă lângă casă, acolo unde se aflau mai multe gunoaie care s-au aprins foarte repede, iar focul s-a extins la locuință. 

La Măgureni, în după-amiaza zilei de marți, 23 februarie, în jurul orei 14.30, s-a dat alarma. La o casă aflată chiar pe stradă principală a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat - după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova - patru autospeciale de stingere, o autoscară, o ambulanță și o autospecială de primă intervenție și comandă.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 250 mp, extinzându-se de la casă și la anexele gospodărești. O persoană cu atac de panică și care acuza dureri în piept a primit asistență medicală la fața locului de la echipajul de pe Ambulanța SMURD.
Vom reveni.

(Foto - ISU Prahova)

3298 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1781 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

2001 vizualizari
26 feb. 2021 12:15

Simularea unui incendiu la Spitalul Municipal Câmpina. Un exercițiu al ISU Prahova

Joi după-amiază, agitație mare la Spitalul Municipal Câmpina și chiar panică printre trecătorii ocazionali și printre locuitorii din zonă la auzul sirenelor numeroaselor mașini de intervenție ale pompierilor câmpineni. Două autospeciale de stingere, o autoscară și alte două autovehicule au pătruns, cu sirenele pornite, în curtea Spitalului Municipal Câmpina. Din fericire, a fost vorba doar de un exercițiu al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, prin care s-a verificat modalitatea de intervenție în cazul unui potențial (și nedorit) incendiu.

Alte stiri recente

353 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

2780 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.