Un trup neînsuflețit a ieșit la suprafața Lacului Paltinu. Este foarte posibil să fie medicul dispărut pe 14 august

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Oficial, autorităţile susţin că trupul nu poate fi identificat, fiind într-o avansată stare de putrefacţie, şi că va fi nevoie de teste ADN. Neoficial, rudele medicului din Bucureşti, dispărat pe 14 august, au recunoscut o parte din obiectele de îmbrăcăminte şi încălţăminte ale corpului neînsufleţit găsit astăzi în lacul Paltinu.
În această dimineață, în jurul orei 10.30, unul dintre angajații de la Barajul Paltinu a văzut plutind pe lac un trup neînsuflețit și a anunțat autoritățile. Pentru recuperarea corpului au intervenit cinci subofițeri de la ISU cu o barcă. Cel mai probabil, este vorba despre medicul dat dispărut de aproape două săptămâni și căutat în Lacul Paltinu de mai multe zile.

Vă reamintim că tânărul medic de 34 de ani, Octavian Ceachir, a dispărut de acasă, din București, pe 14 august, lăsând familiei un bilet de adio. Familia a anunțat dispariția pe 15 august. Mașina medicului a fost găsită pe malul Lacului Paltinu, iar în mașină a fost descoperit un al doilea bilet de adio. Acestea sunt motivele pentru care autoritățile au luat în calcul varianta sinuciderii. Din 17 august, bărbatul este căutat de echipaje de la ISU Prahova în Lacul Paltinu, uneori însoțite și de scafandri. 
Acum, urmează ca medicii legiști să confirme dacă trupul neînsuflețit descoperit astăzi aparține, într-adevăr, medicului Octavian Ceachir.

8004 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3154 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.