CONTACT

Primim de la cititori. Gunoaie în zona fostului traseu de motocros de pe Muscel

- Actualitate -

Primim de la cititori. Gunoaie în zona fostului traseu de motocros de pe Muscel

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva fotografii realizate marți după-amiază în zona Muscel, mai exact acolo unde era startul fostului traseu de motocros.

Dincolo de imaginea dezolantă, chiar dezgustătoare, se vede cât se poate de clar cel fel de activități au loc în această zonă ceva mai ferită de ochii lumii. Parcă e mare păcat de tot ce s-a realizat acolo, de cât de fumoasă este zona, pentru că unii să o pângărească în asemenea hal. Acum poate ar fi simplu de arătat cu degetul și spre Poliția Locală, dar la cât de multe probleme sunt în Câmpina, unde să se împartă și ei mai întâi... Totuși, poate măcar o dată pe seară, ar putea trece și echipajul Poliției Locale prin această zonă...
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


08 Nov 2023 08:35 1299 vizualizari


Comentarii






  • 12.01.2024 12:01 Alex Stan Este trist, si mai ales e trist ca nu se iau masuri. Nesimțirea si nesimțiții au din ce in ce mai multa prioritate .... De ani de zile exista situația asta. Am făcut si eu poze, le-am transmis peste tot.... Ba chiar de doua ori mi-am pus mânuși, am strâns in niste saci de plastic pet-uri si metal separat, hârtii separat, alte mizerii separat, le-am încărcat in portbagaj si am carat o parte la tomberonul de ”reciclate”, iar restul intr-un tomberon de deșeuri menajere dintre niște blocuri ... Dar m-am lăsat păgubaș când au început sa apară tone de resturi din construcții si renovări (bucăți de spărturi de faianță si gresie, cărămidă, cioburi) si tot felul de saci cu mizerii, bucăți de mobila,...etc...etc...Si nu numai aici exista situatia asta ! Sa vedeti ce este incepand de la Fantana cu Ciresi, pana la iesirea din Campina catre Plaiul Campinii. Paduri infestate de gunoaie. Soluții ar fi, voință mai trebuie. Camerele de supraveghere sunt degeaba, daca nu exista cineva care sa vadă ce au supravegheat camerele ! Si nu trebuie permanent sa stai cu ochii in înregistrări. Te uiți pe camera in momentul in care vezi ca azi a apărut gunoiul in locul in care stii ca ieri nu exista gunoi. Dar ca sa faci diferența de la o zi la alta, iarăși, trebuie sa fie cineva care măcar odată la 3 zile sa dea o tura pe acolo ! Apoi amenzi , confiscarea vehiculului... Doar exista legi in acest sens ! Chiar si o campanie din poarta in poarta, inclusiv in comunele si satele din care se știu ca provin cărăușii de gunoaie. Dar cine sa se ocupe... ? Ar fi ideal daca in fiecare localitate, cetățenilor li s-ar ridica periodic TOATE CATEGORIILE de gunoi, pe care aceștia sa-l scoată in fata caselor lor in anumite zile: mobila veche intr-o zi anume, electronice uzate in alta zi, haine si încălțăminte vechi in alta zi, moloz si alte resturi de construcții, cutii goale de vopsele, diluanți,...etc, etc. Bun, nu se poate așa ceva ca e prea complicat, n-are cine sa se ocupe, nu sunt bani (cu toate ca in Romania au intrat de la UE grămezi de bani special pentru MEDIU). Atunci, măcar sa li se spună clar oamenilor unde ar putea sa arunce/recicleze si alte tipuri de gunoaie: hainele vechi, mobila veche, moloz si resturi din construcții,...etc. Dar daca trebuie sa plătești ca sa le depozitezi/reciclezi, atunci va fi in continuare ca si acum, adică toate aceste gunoaie vor ajunge in păduri, in ape si pe malul râurilor, pe câmpuri..., carate direct de ”producătorii” de gunoi, sau de cărăușii plătiți de aceștia pentru a scăpa ieftin si repede de gunoaie. ... Nu in ultimul rând, mai e vorba de cultura si educație .
  • 08.11.2023 13:33 radu gheorghe Merg deseori in zona. Ultima data am vrut sa fac si eu cateva poze, sa le trimit la Primarie. E de plans.”Gunoaiele” sunt saltele, mortar, fel de fl de mizerii din gospodariile celor cu carute. Pentru ca ele au acces in zona dinspre Sotrile si nu numai. Poate montarea unor camere pe stalpi cu panouri solare si posibilitatea de a transmite live catre Jandarmerie la miscarile prin zona ar fi una dintre solutii...
1750 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2575 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3448 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3414 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV