A încetat din viață Diana Pristavu, profesor de matematică la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

O veste tristă pentru elevii și cadrele didactice de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, dar și pentru toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o. Diana Pristavu, profesor de matematică și informatică, a plecat dintre noi la numai 52 de ani, pe care îi împlinise pe 28 aprilie.

Diana Pristavu a absolvit chiar Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", apoi Facultatea de Matematică - Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în ultimii ani a predat informatică și apoi matematică la Colegiul “Grigorescu”. Din primele informații, decesul fulgerător al Dianei Pristavu a survenit la Brașov, acolo unde se afla împreună cu fiul său său, în vârstă de 19 ani, de asemenea absolvent al Colegiului "Grigorescu" și proaspăt student. Colegii Dianei Pristavu au fost șocați când au aflat trista veste a dispariției profesoarei de matematică. Nu se știa să aibă probleme de sănătate, dar mai mulți colegi și-au amintit că Diana Pristavu nu s-a simțit prea bine chiar în ziua deschiderii noului an școlar. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta la această dispariție prematură, iar vestea a îndurerat o întreagă instituție de învățământ și nu numai.
Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

15237 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Molnar Sabina 12.10.2021 17:33 Sunt socata, colega mea de banca din clasa a VIII-a, cel mai destept copil din clasa, cuminte, copil drosebit. Din pacate drumurile vietii ne-au despartit, nu am mai stiut nimic de ea, realizarile si vestile bune nu circula, din pacate numai cele rele. Drum lin printre ingeri, Diana! Si printre ei vei fi indragostita de matematica. Sincere condoleante si multa putere familiei!
  • . 13.10.2021 11:54 Dumnezeu sa o odihnească în pace!

Social

692 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2133 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

302 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.