A încetat din viață Diana Pristavu, profesor de matematică la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

O veste tristă pentru elevii și cadrele didactice de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, dar și pentru toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o. Diana Pristavu, profesor de matematică și informatică, a plecat dintre noi la numai 52 de ani, pe care îi împlinise pe 28 aprilie.

Diana Pristavu a absolvit chiar Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", apoi Facultatea de Matematică - Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în ultimii ani a predat informatică și apoi matematică la Colegiul “Grigorescu”. Din primele informații, decesul fulgerător al Dianei Pristavu a survenit la Brașov, acolo unde se afla împreună cu fiul său său, în vârstă de 19 ani, de asemenea absolvent al Colegiului "Grigorescu" și proaspăt student. Colegii Dianei Pristavu au fost șocați când au aflat trista veste a dispariției profesoarei de matematică. Nu se știa să aibă probleme de sănătate, dar mai mulți colegi și-au amintit că Diana Pristavu nu s-a simțit prea bine chiar în ziua deschiderii noului an școlar. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta la această dispariție prematură, iar vestea a îndurerat o întreagă instituție de învățământ și nu numai.
Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

16131 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Molnar Sabina 12.10.2021 17:33 Sunt socata, colega mea de banca din clasa a VIII-a, cel mai destept copil din clasa, cuminte, copil drosebit. Din pacate drumurile vietii ne-au despartit, nu am mai stiut nimic de ea, realizarile si vestile bune nu circula, din pacate numai cele rele. Drum lin printre ingeri, Diana! Si printre ei vei fi indragostita de matematica. Sincere condoleante si multa putere familiei!
  • . 13.10.2021 11:54 Dumnezeu sa o odihnească în pace!

Social

1293 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

624 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

269 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

265 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.