A încetat din viață Diana Pristavu, profesor de matematică la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

O veste tristă pentru elevii și cadrele didactice de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, dar și pentru toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o. Diana Pristavu, profesor de matematică și informatică, a plecat dintre noi la numai 52 de ani, pe care îi împlinise pe 28 aprilie.

Diana Pristavu a absolvit chiar Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", apoi Facultatea de Matematică - Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în ultimii ani a predat informatică și apoi matematică la Colegiul “Grigorescu”. Din primele informații, decesul fulgerător al Dianei Pristavu a survenit la Brașov, acolo unde se afla împreună cu fiul său său, în vârstă de 19 ani, de asemenea absolvent al Colegiului "Grigorescu" și proaspăt student. Colegii Dianei Pristavu au fost șocați când au aflat trista veste a dispariției profesoarei de matematică. Nu se știa să aibă probleme de sănătate, dar mai mulți colegi și-au amintit că Diana Pristavu nu s-a simțit prea bine chiar în ziua deschiderii noului an școlar. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta la această dispariție prematură, iar vestea a îndurerat o întreagă instituție de învățământ și nu numai.
Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

14120 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Molnar Sabina 12.10.2021 17:33 Sunt socata, colega mea de banca din clasa a VIII-a, cel mai destept copil din clasa, cuminte, copil drosebit. Din pacate drumurile vietii ne-au despartit, nu am mai stiut nimic de ea, realizarile si vestile bune nu circula, din pacate numai cele rele. Drum lin printre ingeri, Diana! Si printre ei vei fi indragostita de matematica. Sincere condoleante si multa putere familiei!
  • . 13.10.2021 11:54 Dumnezeu sa o odihnească în pace!

Social

5370 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.

3582 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

3 comentarii

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Alte stiri recente

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.