CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Pe Strada Mihai Eminescu, aproape că nu se mai vede stâlpul de... cabluri!

- Actualitate -

Primim de la cititori. Pe Strada Mihai Eminescu, aproape că nu se mai vede stâlpul de... cabluri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în Câmpina, chiar în zona centrală, la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Republicii.

După cum se poate vedea și din imagine, stâlpul este sufocat de mulțimea de cabluri, care se transformă într-o imagine hidoasă, care zgârie retina. ”Chiar nu vede nimeni astfel de situații, mai ales că cea de pe Strada Mihai Eminescu nu este singulară?!”, se întreabă retoric cititorul nostru.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


27 Feb 2024 18:16 1812 vizualizari


Comentarii


  • 28.02.2024 15:26 El Puerco Alea sunt cabluri telefonice sau pentru legatura la internet. Toate trebuie inhise intr-o cutie sau panou electric la nivelul strazii, cu racordajei subterane. Imaginile astea sunt peste tot in tarile subdezvoltate din Africa sau India unde lucratorii sunt redusi mintali.....bine ca cel putin nu sunt cabluri de electricitate.....
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
136 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
188 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1013 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1754 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV