CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Circulația pe Strada Bobâlna din Câmpina va fi închisă pentru lucrările de canalizare, între intersecția cu Calea Doftanei și Vasile Lucaci

- Actualitate -

Circulația pe Strada Bobâlna din Câmpina va fi închisă pentru lucrările de canalizare, între intersecția cu Calea Doftanei și Vasile Lucaci

Pe Strada Bobâlna încep lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră, motiv pentru care circulația rutieră va fi închisă complet în intervalul 23 octombrie - 5 decembrie 2023. Măsura se va aplica pentru tronsonul cuprins între intersecția cu Calea Doftanei și intersecția cu Strada Vasile Lucaci.

Primăria Câmpina anunță ca rute ocolitoare: Calea Doftanei - sens giratoriu "Răcitor" - str. B.P. Hasdeu - str. Oituz - Bd. Carol I și retur. Pentru riverani, se poate circula în continuare până la intersecția cu str. Vasile Lucaci, dinspre str. B.P. Hasdeu.
Termenul de execuție al lucrărilor pentru tronsonul menționat este estimat a se finaliza până la 29 noiembrie 2023, iar acesta poate fi modificat în funcție de condițiile meteo existente, precum și de realizarea lucrărilor conform standardelor de calitate în vigoare. În caz de urgență, se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate, riverani, precum și pentru aprovizionarea agenților comerciali din zona afectată.


20 Oct 2023 20:49 3160 vizualizari


Comentarii






1664 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2401 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1583 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3276 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV