Aleea Magnoliei, Câmpina. O groapă ”uitată” de mai bine de o lună, un real pericol pentru trecători

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Joi dimineață, reprezentanții HidroPrahova au avut de dat explicații conducerii Primăriei Câmpina despre această situație. Au explicat că groapa respectivă a fost realizată ca un sondaj pentru închiderea vechii rețele de apă, au semnalizat din nou groapa în mod corespunzător și au promis că, săptămâna viitoare, groapa va fi astupată și situația va fi total rezolvată.
La intrare pe Aleea Magnoliei din municipiul Câmpina, dinspre Calea Doftanei, de mai bine de o lună se află o groapă destul de mare, de aproape doi metri adâncime, străbătută de conducte și nesemnalizată corespunzător.

Oamenii din zonă sunt exasperați de faptul că această groapă a fost ”uitată” de muncitorii care lucrează la modernizarea rețelei de canalizare de pe Calea Doftanei. Au săpat groapa respectivă în urmă cu mai bine de o lună, încă dinaintea alegerilor locale din 27 septembrie. Unii dintre locuitorii de pe Aleea Magnoliei ne-au semnalat și nouă această situație cu speranța că va citi cine trebuie și vor fi luate măsuri, înainte să se întâmple vreo nenorocire. Asta având în vedere și faptul că, aproape zilnic, mai mulți copii care locuiesc în apropiere se joacă pe mormanul de pământ din jurul gropii.

3750 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

420 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

178 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

186 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

427 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.