CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Firma de detectivi a reziliat contractul cu Primăria Câmpina

- Actualitate -

Firma de detectivi a reziliat contractul cu Primăria Câmpina

Tactic Alert SRL Breaza a transmis Primăriei Câmpina o adresă prin care solicită rezilierea contractului încheiat luna trecută. Motivul - apariția în presă a informației legate de angajarea unei firme de detectivi, în condițiile în care, spun reprezentanții Primăriei, în astfel de domenii trebuie să existe confidențialitate. Cu alte cuvinte, Primăria și-ar fi dorit confidențialitate pe bani publici pentru o firmă privată plătită să păzească băncile, copacii, florile, coșurile de gunoi și câinii. Bun așa...

Lăsăm modestia la o parte și recunoaștem, de la CâmpinaTV.ro a pornit scandalul mediatic care i-a deranjat pe detectivi, sau, mai bine spus, l-a deranjat pe detectiv, pentru că firma Tactic Alert are un singur angajat. Noi am descoperit pe SEAP, la sfârșitul lunii iunie, această achiziție publică extrem de interesantă (și cam dubioasă) a Primăriei Câmpina: angajarea unei firme care să presteze servicii de investigații în sensul depistării celor care aruncă deșeuri pe domeniul public, fură florile, abandonează câini, distrug copaci, bănci și coșuri de gunoi. Valoarea contractului - 16.932 lei fără TVA, până la finalul anului, adică un salariu lunar bunicel pentru investigator. Practic, Primăria Câmpina apela la o firmă privată, cu un angajat, care ar fi trebuit să preia atribuții pe care le are, de fapt, Poliția Locală. Caz unic în țară, din câte știm noi și, în mod cert, un afront adus Poliției Locale, instituție aflată în subordinea administrației locale.
Subiectul publicat de noi a fost preluat de colegii din presa județeană și națională, ceea ce a deranjat atât firma în cauză, cât și Primăria Câmpina, iar ulterior Tactic Alert a solicitat rezilierea contractului, lucru care s-a și întâmplat. Prin urmare, se închide astfel subiectul privind detectivul angajat să păzească florile de pe domeniul public. Într-un fel, regretăm cele întâmplate, pentru că noi așteptam cu maxim interes raportul lunar al detectivului cu privire la activitatea prestată și rezultatele investigațiilor sale.

Citiți și Primăria Câmpina angajează o firmă privată de investigații, care să dea o mână de ajutor Poliției Locale


15 Aug 2018 18:44 6142 vizualizari


Comentarii


  • 16.08.2018 21:22 Viorica Viorica Si daca acel detectiv era elevul lui Sherlock Holmes si facea cat 20 de politisti locali care sunt invizibili de regula.Oare Curte de Conturi e in concediu ?nici o reactie?de consilierii locali nu putem vorbi pentru ca nu exista .Si se vorbeste ca nu sunt bani la buget dar de o gainarie se mai gasesc.Huuuuoooooo
  • 16.08.2018 16:02 Maria Felicitari Campinatv!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
219 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
735 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
731 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
795 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV