Liderii partidelor care au picat bugetul Câmpinei îl invită pe primar la... Primărie, pentru discuții. Răspunsul primarului Alin Moldoveanu

Actualitate (Categoria articolului)

Luni seară, după ședința Consiliului Local Câmpina, a doua ședință extraordinară în care bugetul pentru 2022 este respins, liderii coaliției majoritare din CL ne-au transmis un comunicat de presă care este, de fapt, un mesaj adresat primarului Alin Moldoveanu. Reprezentanții PSD, PNL, PMP, Pro România și consilierul Cezar Grama îl invită pe primar la... Primărie, astăzi, la ora 16.30, pentru a discuta proiectul bugetului local.

Domnule Primar,
Ca urmare a respingerii Proiectului de hotărâre privind bugetul local, în cadrul ședinței Consiliului Local din data de 14.02.2022 și ținând cont de interesul superior al câmpinenilor, reprezentanții PSD, PNL, PMP, PRO România și Cezar Grama vă adresează invitație la consultări pe tema bugetului pentru data de 15 februarie 2022, orele 16.30, la sediul Primăriei. Reprezentanții desemnați se vor prezenta în data de 15 februarie 2022, orele 16.30, la sediul Primăriei, sub rezerva confirmării de către dumneavoastră a acceptării întâlnirii propuse, confirmare pe care vă rugăm să o comunicați până pe parcursul zilei de 15 februarie 2022, până la orele 15.00, pe pagina dumneavoastră de Facebook.

Ioan Adrian Pițigoi - Președinte PMP Câmpina
Marian Tudor Nistor - Președinte PNL Câmpina
Ioan Mușat - Președinte PSD Câmpina
Liviu Davidescu - Președinte PRO România
Cezar Grama - consilier local

Acesta a fost mesajul liderilor partidelor menționate și al consilierului Cezar Grama. De cealaltă parte, primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, are un alt punct de vedere: "Am demonstrat cu probe că eu sunt cel care spune adevărul. Aseară, târziu, am scris pe pagina mea de Facebook și am demonstrat cu documente și înregistrări video, că i-am invitat în nenumărate rânduri pe consilierii locali la discuții. Mereu le-am spus, și nu doar pe tema bugetului local, că îi aștept la Primărie, între 8.30 și 16.30, să discutăm. Le-am arătat și în ședința de luni un extras din procesul verbal al ședinței din 23 decembrie 2021, când îi invit pe toți consilieri locali la discuții pe marginea bugetului. Așa cum au venit la discuții consilierii USR, ai Partidului Verde, ai POL și consilierul independent Costel Filip, iar propunerile lor se regăsesc în proiectul de buget, consider că la fel de bine, dacă le păsa cu adevărat de interesul comunității, ar fi trebuit să răspundă la aceste invitații și ceilalți consilieri. Dar dacă ei se cramponează de faptul că nu am stabilit o zi și o oră anume pentru discuții, atunci îi aștept astăzi, 15 februarie, la ora 16.30, la Primărie, pe consilierii locali de la PSD, Pro România și PMP, Andrei Duran, Liviu Davidescu, Bogdan Ene, Aron Sabo, Marius Anghelescu și pe consilierul Cezar Grama să discutăm asupra proiectului bugetului local!"

2452 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 15.02.2022 13:58 Avem un primar foarte orgolios. Banuiam ca va fi asa, dar nici in felul acesta. Nu spune numai el adevarul, adevarul este undeva la jumatate. De ce nu invita si presedintii de partide (care au scris comunicatul) si care nu sunt consilieri (Nistor, Pitigoi, Musat)? De ce nu incerca sa dezamorseze acest conflict? Indiferent cine are dreptate, de ce nu face el primul pas si sa se termine cu situatia aceasta neplacuta?

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.